• INFRA przed atakiem na nowe szczyty Autor: ~ktoś-no1 [46.169.59.*]
    Brać ostatnia okazja , akcji już brakuje !!!
  • Re: INFRA przed atakiem na nowe szczyty Autor: ~ktoś-no1 [31.1.240.*]
    oj będziecie w...................i ,że nie nabyliście w odpowiednim momencie perły nad perłami
  • Re: INFRA przed atakiem na nowe szczyty Autor: ~observer [81.162.213.*]
    Ktoś, Ty serio piszesz?
  • Re: INFRA przed atakiem na nowe szczyty Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    za moment masz wyniki , to dlaczego mam z poważnych spraw żarty sobie robić ???
    Ktoś, spodziewamy się jakis rewelacji?
    animator kupił za 20 zeta. żałosne.
    tym animatorem to szczytów nie zwojujemy Observer
    chyba nam przyjdzie zgnić na tym ścierwie.
    nie no tak czarno to tego nie widzę , ale tak z innej beczki - sprawdzałem stronę infra , firma zmarła 2019 roku - ostatnia aktalizacja
    • 10-10-2021
    Kupiliśmy od nich dużo sprzętu komputerowego. Polecam.
    • 27-08-2021
    Doskonale wykwalifikowani informatycy. Mają wiedzę i ogromny talent.
    • 05-06-2021
    Zdecydowaliśmy się na kompleksowy system. To był doskonały wybór.
    • 25-04-2021
    Daję maksymalną ocenę. Firma Infra zasłużyła na to jak nikt inny.
    • 11-02-2021
    Tworzą specjalistyczne i bardzo pomocne oprogramowania. Bardzo mi to odpowiada.
    • 09-12-2020
    Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Polecam i pozdrawiam.
    • 15-10-2020
    Specjaliści od oprogramowania. Tego właśnie szukałem.
    Powyżej masz niektóre komentarze zakupionego u nich oprogramowania - ani jednego negatywnego .
    Co z nimi nie tak ??? , tacy bardzo nieśmiali w komunikowaniu się z akcjonariatem, dotacji - rozwoju i powiększenia firmy nie chcą, ot taka skromność zarządu
    Przedsiębiorstwo informatyczne Infra od ponad 30 lat zajmuje się dostarczaniem profesjonalnego oprogramowania komputerowego dla firm. Jesteśmy firmą informatyczną z najdłuższym stażem w kraju. Zdobywane przez lata doświadczenie zaowocowało stworzeniem niezwykle użytecznych i łatwych w obsłudze programów. Jesteśmy gotowi sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających klientów. Siedziba firma znajduje się w Opolu.

Od początku działalności priorytetem naszych działań było stworzenie oprogramowania, które znacznie ułatwiłoby codzienne zarządzanie firmą, co nie jest prostym zadaniem. Dzięki bogatemu doświadczeniu i wysokim umiejętnością naszych pracowników przygotowaliśmy produkty informatyczne, które bez problemu sprostają nawet najtrudniejszej pracy.

Stworzyliśmy System Infra, który składa się z wielu podsystemów dopasowanych do wielu kategorii.
    W skład Systemu Infra wchodzą takie komponenty jak:
    • moduł finansowo-księgowy,
    • moduł kasa,
    • moduł sprawozdawczość,
    • moduł gospodarka materiałowa,
    • moduł fakturowanie,
    • moduł środki trwałe i wyposażenie,
    • moduł kadry i płace.
    W ofercie znajdziecie Państwo między innymi program do zarządzania księgowością i finansami, co w znacznym stopniu ułatwia prowadzenie ksiąg przychodów i rozchodów. Dzięki systemowi w dokumentacji panuje ład i porządek. Dodatkowo oferujemy program przeznaczony do stanowisk kasowych, program kadrowo-płacowy lub programy do fakturowania.

Ponadto proponujemy system ewidencjonujący środki trwałe, w których posiadaniu jest dana firma. Jest to również spis pozostałych zasobów przedsiębiorstwa. Uzupełnienie oferty stanowi sprzedaż komputerów.

Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie Państwa pytania i dokonamy prezentacji naszych produktów. Zachęcamy do współpracy z firmą Infra.

a to reklamka
    Każdy przedsiębiorca chce, aby jego firma funkcjonowała sprawnie i osiągała zamierzone cele. Obecnie właściciele firm bardzo chętnie korzystają z nowoczesnych technologii i sięgają po specjalistyczne oprogramowania. Program komputerowy rzeczywiście może znacząco usprawnić działanie przedsiębiorstwa – dzięki niemu zarządzanie pracownikami i kontrolowanie finansów firmy jest znacznie łatwiejsze. Dlaczego warto zdecydować się na oprogramowanie Infra? Wyjaśniamy.
    Na rynku znajdziemy bogaty wybór różnych programów dla firm, jednak nie po wszystkie warto sięgnąć. Czym się wyróżnia dobre oprogramowanie dla przedsiębiorstw i urzędów? Podpowiadamy.

Kompleksowy system
    Zdecydowanie warto wybrać oprogramowanie, które będzie kompleksowo wspierało działanie naszej firmy. Mile widziany jest system, składający się z kilku użytecznych podzespołów. W skład systemu Infra wchodzą takie moduły jak:moduł finansowo-księgowy,moduł kasa,moduł gospodarka materiałowa,moduł sprawozdawczość,moduł fakturowanie,moduł kadry i płace,moduł środki trwałe i wyposażenieKompleksowy system Infra znajdziemy w ofercie cenionej przez klientów firmie Infra z Opola. Specjaliści zadbali, aby stworzony przez nich system był wielofunkcyjny i żeby dopasowywał się do potrzeb danego przedsiębiorstwa.Kluczowe cechy systemuOprócz funkcjonalnych podzespołów, dobre oprogramowanie dla firm powinno spełniać także inne kryteria. Przede wszystkim istotny jest czytelny, przejrzysty i prosty w obsłudze interfejs – w końcu chcemy, aby codzienne użytkowanie systemu przebiegało sprawnie, szybko i bezproblemowo. Warto wybrać także oprogramowanie, które rośnie razem z naszą firmą i bez trudu obsłuży małe, średnie i duże przedsiębiorstwa. Oczywiście dobry system powinien być także wydajny – ważne, żeby działał szybko i był oparty na sprawdzonych technologiach. Zwróćmy uwagę także na elastyczność oprogramowania – to system powinien dostosowywać się do wymagań naszej firmy, nie odwrotnie! Wszystkie powyższe kryteria spełnia system Infra, który znakomicie sprawdza się w różnych branżach. Moduły podstawowe można uzupełnić modułami uzupełniającymi, np. modułem Pakietem Socjalny lub modułem Logistyczne Wspomaganie Zaopatrzenia. Do naszej dyspozycji są również moduły wyspecjalizowane, między innymi moduł Czynsze, Koszty Budynków i Woda.Jeśli zależy Ci na sprawnym funkcjonowaniu przedsiębiorstwa, koniecznie wybierz wyspecjalizowane oprogramowanie takie jak system Infra.
    jeszcze jedna reklamka i nic
  • Re: INFRA przed atakiem na nowe szczyty Autor: ~ktoś-no1 [46.77.174.*]
    Wkurzony , co dokupujemy przed wynikami? albo dalej mędzimy, obierzmy jakiś kierunek, bo już sam nie wiem czy mędzimy tak fuj i be , albo ochy i achy
  • Re: INFRA przed atakiem na nowe szczyty Autor: ~Obserwator_manipulan [46.134.17.*]
    Jak to nie wiesz? A kto dychę wróżyl do końca roku...
    Przecież masz 19 październik , dychę w tydzień idzie na takim ff wykręcić . Tylko byś nie zwiał później, za te sześć lat musisz sowitą zapłatę otrzymać
  • Re: INFRA przed atakiem na nowe szczyty Autor: ~KTosia [37.30.32.*]
    Ja tego nie czytalam
    przed nami spektakularne wzrosty.
    czyżby wybicie w drodze?
  • Re: INFRA przed atakiem na nowe szczyty Autor: ~ktoś-no1 [37.249.127.*]
    sie bawi , po 1 akcji sprzedaje i zaniża
    Ktoś, co się tu wyprawia??
  • Re: INFRA przed atakiem na nowe szczyty Autor: ~ktoś-no1 [37.249.127.*]
    Nic , kupuje sie i obserwuje . Jak pojawi się kupowacz widzisz jak to idzie . Teraz odpoczynek chyba , do widełek 6 k i dale dziurawo . Z innych wynalazków - wszystko sprzedane tylko infra z mizernym plusem, ale czekamy na tą dychę uparcie. A i jeszcze odnośnie zysku jak z warzywniaka, co tam często sie w głosach pojawia, sądzę że zawsze to zysk i to z tendencjom rosnącą. Tu na niektórych cuda wynalazkach, zarządzający tylko pierdli, że coś tam kiedyś tam i lud sie zabijał o akcje ( przykład - marysia lecznicza ), a peany pochwalne na setkach stron forum wystukane były.
    Ktosiu, usunięto mój wpis, nie wiem dlaczego? nie było w nim nic , pytalem Cię tylko, jak myślisz czy to zbieranie akcji czy dystrybucja.Ja obstawoam zbieranie.
    A trafisz za kupowaczami ? Widzisz co co robi - bierze parę tysięcy i jedną później zaniża . Za duża przerwa na S i K , chyba że to taka zabawa , podbije i sell papierkami w podłogę. Ja już mam powiedzmy małą przerwę , Infra tylko została chyba że paczenie coś skusi, w co wątpię . Domowy terorysta już objawia swoje wizje przedświąteczne porządkowo - zakupowe. Zastanawiam się czy jakiejś karty jej nie założyć, albo zgłosić się do jakiegoś programu. Wyzysk w czystej postaci
  • Re: INFRA przed atakiem na nowe szczyty Autor: ~KTosia [78.11.162.*]
    Cześć. Co tu taki ruch na walorku? Jak tu zaglądam chyba pirewszy raz widzę!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.162.213.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: INFRA przed atakiem na nowe szczyty Autor: ~lulu [92.40.177.*]
    zaraz jak na yolo
    zostalo 3000 akcji
    Poszło !!!
    A Tosia mówiła , prosiła jakiś czas temu - yelo leży - brać to nie posłuchałem , zresztą to nie tylko ja . Tutaj może być podobna zabawa i jeszcze jakiś mały kontrakt, inwestor ................
[x]
INFRA -1,69% 2,32 2025-09-30 10:15:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.