Gdyby chociaż w połowie byłoby prawdą to co piszesz o kupowanych pakietach to już miałbyś pewnie ponad 150% akcji tej perły. Trochę pokory po takiej wtopie.
tak pewnie będzie ale do tego czasu już sie tyle razy zbłaźnił że to będzie tylko kolejny powód by ubolewac nad nim jakim durnym downem jest:) buahahahaha
Na tej '' perełce ''wg lopesa utopiłem 10 kilo .Nie mogłem ścierpieć tego błazna i wyszedłem ok 2 pln za sztukę .I całe szczęście . Teraz patrzę aby coś odebrać ale może jeszcze za wcześnie Zobaczymy
Zobacz cały czas sypanie po 1,1 na s 10% zysku bo kupione ponizej 1 zl Zaraz sie skończą te akcje i trzeba bedzie odebrac ponizej 1 zł.proste im tansze akcje tym wiecej można ich kupic,popatrz co sie działo na GNB .
Dnia 2021-10-08 o godz. 09:59 ~DIFIHUHO napisał(a): > Szybko oddawać bo szkoda czasu blokujecie wazna inwestycje.Za malo akcji jeszcze oddane,więc uprzejmie prosze oddawajcie. > Gdzie mój mentor się zagubił, czy co?
Dnia 2021-10-08 o godz. 09:59 ~DIFIHUHO napisał(a): > Szybko oddawać bo szkoda czasu blokujecie wazna inwestycje.Za malo akcji jeszcze oddane,więc uprzejmie prosze oddawajcie. > Gdzie podział się mój mentor zwił z podkulonym ogonem może to on z obserwatorem sypał?
Dnia 2021-10-13 o godz. 13:55 ~Lopes napisał(a): > Dnia 2021-10-08 o godz. 09:59 ~DIFIHUHO napisał(a): > > Szybko oddawać bo szkoda czasu blokujecie wazna inwestycje.Za malo akcji jeszcze oddane,więc uprzejmie prosze oddawajcie. > > Gdzie podział się mój mentor zwił z podkulonym ogonem może to on z obserwatorem sypał? >
DIFI był niedawno na Sanwilu, możesz zerknąć. Ale naganiał w drugą stronę, więc pewnie chciał kupić i teraz cisza, choć swoją drogą Sanwil to spółka bardzo zdrowa fundamentalnie i przez ostatni rok mocno zszargana.
Dnia 2021-10-08 o godz. 09:59 ~DIFIHUHO napisał(a): > Szybko oddawać bo szkoda czasu blokujecie wazna inwestycje.Za malo akcji jeszcze oddane,więc uprzejmie prosze oddawajcie. > Wygląda że grubas nas pożegnał czy to ty nim byłeś?
polecam zapoznać się z historią prezesa na innych spółkach gpw zanim wydacie tu choć 10 gr...wszystko dostępne w internecie legalnie - nie ma co usuwać postu
Dnia 2021-10-08 o godz. 09:59 ~DIFIHUHO napisał(a): > Szybko oddawać bo szkoda czasu blokujecie wazna inwestycje.Za malo akcji jeszcze oddane,więc uprzejmie prosze oddawajcie. > Jak widzisz obecnie zachowanie się kursu?