• Żeby zarobić na giełdzie Autor: ~Artgames [79.186.54.*]
    To trzeba wiedzieć kiedy spółka się rozwija, jest niedowartościowana i ma przed soba duzy potencjał. Cierpliwi na Art games zarobią najwięcej.
  • Re: Żeby zarobić na giełdzie Autor: ~GaaL [85.14.102.*]
    Też tak uważam. Firma zapowiadała że ma jeszcze kilka tytułów nieujawnionych. Liczę że niebawem coś pokażą i trafi się jakaś perełka. A skoro jest tanio, to trzeba dobierać :D
  • Re: Żeby zarobić na giełdzie Autor: ~Artur [5.173.81.*]
    Gdzie mówili o tytułach niezapowiedzianych? Może jakiegoś linka bo przeoczyłem
  • Re: Żeby zarobić na giełdzie Autor: ~Smrodek [83.145.187.*]
    to sa niezapowiedziane bo nieistniejace :-) ujowo z tego co widze coraz bardziej z każdym dniem
    Właśnie miałem wkleić link do raportu za 2 kwartał, ale przeczytałem jeszcze raz cały i tam tych informacji nie znalazłem. W raporcie za 1 kwartał padło stwierdzenie że pracują nad innymi projektami, ale nie podali żadnych konkretów. W takim razie chyba szanownych użytkowników wprowadziłem w błąd za co najmocniej przepraszam. Będę jeszcze szukał informacji na ten temat i może gdzieś znajdę, ale póki co nie jestem w stanie poprzeć mojej wypowiedzi żadnym linkiem.
    A jednak znalazłem.

"Spółka do końca 2021 roku przewiduje ponad 10 premier, które w porównaniu z rokiem 2020 są większymi i bardziej perspektywicznymi produkcjami."

Link: https://www.bankier.pl/static/att/ebi/2021-03/0000128372_202103220000132562.pdf - strona 5.
    Wynika z tego że pracują nad wieloma grami. Z raportu na 1 kwartał 2021 wynika że 3 anulowali, ale nadal jakieś tytuły są w produkcji. Ja tam czekam że czymś zaskoczą :D
  • Re: Żeby zarobić na giełdzie Autor: ~Artgames [31.0.83.*]
    Zaskoczą na pewno. Spółka od poczatku istnienia wydała juz sporo gier, a kazda następna jest dużo kepsza od poprzednich. Widac, ze idą w dobrym kierunku i pdzede wszystkim wywiązują się z zapowiedzi w terminie nie rzucając slow na wiatr. Cierpliwości, a wszyscy zarobimy.
[x]
ARTGAMES -2,75% 0,89 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.