• Radpol wezwanie Autor: ~elk [90.114.85.*]
    czy to zagrywka - straszak z tym batonem na sprzedaży żeby jak najwięcej oddało po 2.99 ?
    Sam arkusz zleceń nie zmienił się za bardzo
    Co myślicie ? W poniedziałek ostatni dzień wezwania i potem zarząd upoważni do skupu po wyższej cenie lub będzie wezwanie przymusowe.
  • Re: Radpol wezwanie Autor: ~Avox [5.173.139.*]
    Dużo zależy od decyzji KNF i zgody na wycofanie Radpola z notowań giełdowych. W każdym razie MDM dzisiaj przypomniał o wezwaniu i co ciekawe dzisiaj był ostatni dzień na złożenie dyspozycji telefonicznie bo innej drogi nie ma.
  • Re: Radpol wezwanie Autor: ~sa [185.93.72.*]
    Wezwanie przymusowe? Chyba wykup przymusowy... to nie wycofanie z giełdy. 2 różne systemy walutowe:)
  • Re: Radpol wezwanie Autor: ~down [46.204.33.*]
    Mam parędziesiąt tys. akcji, zysk taki sobie, z jednej strony nie chcę teraz sprzedać, z drugiej strony nie chcę aby wycofali radka z giełdy bo wtedy jest problem.
    Naprawdę nie wiem co zrobić. Myślę że 2/3 akcji odpowiem na wezwanie a 1/3 zostawię
  • Re: Radpol wezwanie Autor: ~elk [80.211.255.*]
    i batony zniknęły

teraz zorientowałem się Wzywający miał problemy z prokuraturą już wcześniej przy wezwaniu na FAM Grupa

Według prokuratury wykup akcji spółki wiązał się z oszustwem i niegospodarnością na prawie 0,5 mld zł
  • Re: Radpol wezwanie Autor: ~elk [80.211.255.*]
    wow....zdesperowani oddają poniżej 3 zł ....

nie potrzebnie się boją ponieważ Wzywający chce mieć 100% akcji to i tak od nich odkupi wcześniej czy póżniej
  • Re: Radpol wezwanie Autor: ~zdzich [217.67.220.*]
    FAMu nie odkupili
    zdelistowali i potem wydymali drobnych
[x]
RADPOL -3,75% 1,93 2022-02-03 17:04:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.