Przykro mi wer w ogóle mnie to nie rusza. Ja nie inwestuje krótkoterminowo, a MAB to spółka która jest potencjalnym bankrutem i do tego bardzo droga. Ona ma wszystkie cech bankruta i do tego kapitalizacja ponad 30 x większa niż FEM. Każdy średnio rozgarnięty wie że na mało płynnych spółkach takich jak FEM nie gra się DT bo nie ma obrotu ale ty wypisujesz te swoje dyrdymały, bardzo często nieprawdziwe. Np o dodruku - piszesz że niby fem drukuje na potęgę ( co jest nie prawdą bo mamy dodruk ok 15%) a jak ci się wypunktuje że mab zrobił w przeciągu krótkiej chwili z 6 mln akcji 16 milionów to wtedy jest to nieistotne bo grasz DT ha ha ha . Po prostu jesteś kłamcą niewiarygodnym i najlepiej nic nie pisz. Przecież tutaj nie ma płynności więc tacy jak ty tutaj nie pograją.
Przecież ty kupujesz na jeden dzień ha ha ha więc sprzedałeś wczoraj z zyskiem 15% i co Wer zrobisz dzisiaj ? Zaraz się okaże ze jednak nie sprzedałeś bo trzymałeś na longa - ha ha ha A co do bankructwa to zobaczymy za jakiś czas..
sprzedałem tak jak powiedziałem ale odniosłem się do twoich porannych bredni o bankructwie:) buajahaha jak wy tu macie takich ynteligentów to wiadaomo czemu ten gniot nie rośnie:) buahahaha Mabion wczoraj 60 zl, dzisiaj 110 zł max a wy macie info i kończycie na minusie, kompromitacja:) buahahaha
Czyli DT się nie sprawdził :) - na dłuższą metę nigdy się nie sprawdza. A co do ewentualnego bankructwa to jeszcze nic nie wiadomo. Możliwości dodruku się skończyły, zadłużenie przeogromne, stopy do góry. Zobaczymy czy ktoś nie wyciągnie ręki po ten ich produkt.......
Ja przynajmniej zarobiłem kilkanascie % w jeden dzień a ty tutaj ile?:) buahahahaha
Tak podpisali umowę na 1,5 miliarda a ten o bankructwie, masz mózg w ogóle?:) buahahaha
Właśnie o tym pisałem jak wy tu macie takich ynteligentow to wiadomo ze będziecie w czarnej d…e:) buahahaha
Aj tam umieralnia- cena się zwiększy, fundusze wejdą to i obrót się zwiększy, podobnie było na innych spółkach np 11 bit przy 11 zł była umieralnia teraz już nie jest.