• Wyplute Autor: ~dawiddo [5.173.113.*]
    Strata:22,745 nie wytrzymałem,gratuluję wytrwałym, życzę by odbiło
  • Re: Wyplute Autor: ~JasnośćSytuacji [94.254.185.*]
    Ja 1200
  • Re: Wyplute Autor: ~Pudło [31.0.21.*]
    Ja 15 tysi, połowę wywaliłem
  • Re: Wyplute Autor: ~citro1 [5.173.251.*]
    Strata to nic strasznego. Proponuje poczytać komunikaty spółki,forum i spróbować wyciągnąć wnioski.
    A dokładniej znależć swój błąd w inwestycji / spekulacji .

Czy to był za drogi zakup,czy uśrednianie w dół / co często się zdarza niedoświadczonym /
    Może brak stopu ,a może za duża inwestycja w stosunku do całego portfela ,itd.
    Taka analiza pomoże w następnej transakcji .

Straty to normalna rzecz ,ale nie wyciąganie wniosków to już głupota i prosta droga do bankructwa lub jeszcze większej tragedii.
  • Re: Wyplute Autor: ~Fakt [37.30.0.*]
    citro1, piszesz o niedoświdczonych.
    I właśnie takich wrobił naganiacz lopes, przesiadujac na tym forum całymi dniami i wypisując codziennie co najmniej 70 wpisów podbijajacych ponad 30 wątków. I tak "bezinteresownie nagania od 4 zł.
  • Re: Wyplute Autor: ~Seb [37.228.239.*]
    Ja wszedłem za 10tys. po pierwszym skoku w dół od szczytu na 1.85 i dalszym wzroście (1.70 moja średnia) i jak na razie niczego nie oddałem, czekam cierpliwie, mogę zamrozić taki kapitał na dłużej. Też mi to wygląda na strząsanie leszczyny.
  • Re: Wyplute Autor: ~bilk [23.106.56.*]
    Dnia 2021-10-07 o godz. 13:30 ~dawiddo napisał(a):
    > Strata:22,745 nie wytrzymałem,gratuluję wytrwałym, życzę by odbiło

Własnie od takich kupuja mocne rece
  • Re: Wyplute Autor: ~bilk [23.106.56.*]
    Leszcz kupuje na górce i sprzedaje w dołku
  • Re: Wyplute Autor: ~Dan [213.108.152.*]
    Dna nie widac, ja też oddałem i będe obserwował. Jutro zapewne kontynuacja….
  • Re: Wyplute Autor: ~blik [23.106.56.*]
    A ja kupuje od takich jak wy leszczy .Na kims trzeba zarabiac
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.255.78.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wyplute Autor: ~Łuki [89.64.61.*]
    Niby taka dobra ta spółka ja osobiście wywaliłem przy 1,3 doładowałem niby takiego Devorana z jednej stajni i dziś jestem na sporym plusie konkretna decyzja odrobione straty i parę groszy wpadło pytanie dlaczego odpowiedź prosta nie mogę patrzeć i siedzieć tam gdzie brak mocnych rąk spłoszony akcjonariat to największy wskaźnik i sygnał do zakupów tylko pytanie gdzie dno tych wystraszonych ?????
  • Re: Wyplute Autor: ~Szkoła [5.173.122.*]
    Co tam dobre?? Dobra spółka?? Jedynie Przesuną jest dobry,umie dobre wały robić,uczta się,jedyna okazja
  • Re: Wyplute Autor: ~jaczar [37.30.1.*]
    Ja kupiłem za 40 tyś
    Sprzedałem za 30 tyś
    Strata 10 tys
    Myśle ze bez problemu odkupie to samo w dołku za 20 tyś a może nawet i taniej
    80 gr nieuchronne
  • Re: Wyplute Autor: ~blik [51.15.63.*]
    Zebys po 5 zł. nie odkupił na górce i sprzedał potem w dołku.Leszcz to leszcz
  • Re: Wyplute Autor: ~jaczar [46.204.23.*]
    Kupie bez problemu kiedy bede chciał a tobie nic do tego patrz na swoje obroty guru hejtu
[x]
SATIS 19,09% 0,26 2026-05-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.