• Kolejne zakupy Autor: ~Mars [5.173.49.*]
    8:15 wleciało ESPI.
    Kontynuacja poprzednich zakupów, dokupione kolejne ponad 2k szt. W sumie już 17.5k za ok. 165kzł.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Leszczyna [80.54.246.*]
    Mnie zastanawia jedna rzecz.
    Spadek ogromny w ciągu 3 dni, teraz kupuje członek Rady i ten pakiet wystawiony za 99 zł.
    Może będzie powtórka jak w zeszłym roku na innogenne, tam co prawda członek Rady nie kupował.
    Żeby tylko nie zawiesili spółki.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Mars [5.173.49.*]
    Jeszcze jest drugi, 11500 szt. za 98. Pojawił się niedawno. Ten za 99 jest już od dawna, tylko najpierw długo było to 15kszt.

A czemu mieliby zawieszać?!
    Tutaj na chwilę obecną nie ma podstaw, na szczęscie. :)
    Tak tylko napisałem na zakończenia sytuacji tamtej spółki, tu na szczeście nie wyjazdów do Stanów i informacji o miliradowych kontraktach z Indiami :).
    Zastanawiam się tylko nad tym niekontrolowanym spadkiem.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Pati [91.227.156.*]
    Człowiek zwyczajnie dokupuje i ma do tego prawo, może tylko wie o spółce troszkę więcej niż my.
    Dlatego mnie bardzo ten komunikat o zakupie przez członka Rady bardzo ucieszył.
    Przyznam szczerze, że po tych spadkach byłem lekko rozczarowany.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Mark13 [5.173.154.*]
    Ja liczę na dywidendę, zaczęli zarabiać, zaczęli wypłacać, ten kto ma kasę niech kupuje akcje. Z tą różnicą ze my jesteśmy anonimowi a członek RN już nie.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Mars [213.134.173.*]
    Dzisiejsze zakupy to takie dokupienie, ale wczorajsze ESPI to jednak prawie 150kzł. Oczywiście perspektywa czasu jest nieznana, ale myślę, że członek RN wie co robi.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Mj [178.42.138.*]
    To na pewno nie jest ten sam pakiet :).

Pojawiło się natomiast jakieś nowe 5k z hakiem na 80.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: rs18 [5.173.138.*]
    To moje :)
    Dnia 2021-10-07 o godz. 11:25 rs18 napisał(a):
    > To moje :)

A w jakim celu to robisz?
  • Re: Kolejne zakupy Autor: rs18 [45.87.35.*]
    Narazie tak wstawiłem, część pewnie zamknę w okolicach 30 - 40 zł, myślę, ze ten rok zakończą z około 40 mln na plus, jak będą mieli 35% bardziej wydajne laboratoria to będą większe zyski, covid jest tylko wartością dodaną do tej firmy (dzisiaj znowu 2 tys przypadków). Jeżeli w grę wchodzi np. wejście nowego podmiotu to będzie znaczyło rozbudowę firmy. Blirt nigdy nie robił w konia swoich akcjonariuszy. Cena 80 zł za akcję jest możliwa, patrząc na perspektywę zarabiania 100mln rocznie np przez 10 lat, a ta branża od momentu covid zrobiła bardzo duże postępy, o czym można przeczytać w wywiadach i komunikatach spółki.
    Tak to prawda, zarząd Blirtu ( bo tak to się raczej prawidłowo pisze) wobec akcjonariuszy jest szczery aż do bólu, o czym się już przekonaliśmy.Ale co nas nie zabije to nas wzmocni ! :))
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Neptune [185.245.84.*]
    35% wydajniejsze laboratoria… to tak nie działa. Marża i unikatowość produktu.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Mars [5.173.144.*]
    I kolejne 3k dobrane przez tego Pana.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: abesiak [5.173.250.*]
    No ciekawe co?

Ciekawostek jest więcej np.

Projekt Stardust, który przeszedł w dalszy etap i dzięki wsparciu BLRIT będą mogli wyizolować materiał genetyczny.

Co z projektem "MOLTEST BIS - WALIDACJA MOLEKULARNYCH SYGNATUR WCZESNEGO WYKRYWANIA RAKA PLUCA W GRUPIE WYSOKIEGO RYZYKA ZACHOROWANIA" tu też już powinno być coś wiadomo.

• Re: Kolejne zakupy Autor: ~Mark13 [94.254.169.*]
    Inflacja rośnie,dobrze inwestować w spółki, 30tys to nie jest duża kwota, mam nadzieję że wierzy w firmę. Zobaczcie też że wystarczyło wrzucić 30tys i już 5proc kurs w gore. To też ciekawe info. Zobaczymy jak zareaguje rynek gdy w końcu dadzą nowe espi.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Mj [178.42.211.*]
    On w ciągu ostatnich dwóch tygodni kupił ok. 25k akcji za jakieś 240 tys.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Netpune [185.245.84.*]
    Moltest umarł jak tam jeszcze pracowaliśmy. Pcr do wykrywania nowotworów zawsze będzie mało wiarygodną opcją.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~olo [89.151.44.*]
    Chciałbym, abyście mieli rację, ale obawiam się, że ten pan skupuję tylko po to, aby ratować kurs.
    Obym się mylił.
    Dnia 2021-10-15 o godz. 18:12 ~olo napisał(a):
    > Chciałbym, abyście mieli rację, ale obawiam się, że ten pan skupuję tylko po to, aby ratować kurs.
    > Obym się mylił.

Wiesz ja mam ostatnio inne skojarzenia, tzn takie, że przynajmniej prezesowi zupełnie nie zależy na kursie, dywidendę , jeśli bedzie zysk zawsze dostanie, a "Ten Pan" rzuca się z motyką na słońce?:))
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Bajden [91.198.89.*]
    Kupowanie akcji przez insiderów jest jednoznacznie pozytywnym sygnałem. Jednym z nielicznych jednoznacznie pozytywnych. Nie ma czegoś takiego jak ratowanie kursu. Jest chęć zarobku albo zwiększenie wpływu na walnym. Jedno i drugie znaczy to samo.
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.