Miejmy nadzieję że poziom i ilość komentarzy zacznie procentować. Sniper z ilością niecałe 2 x więcej komentarzy Steam i nie sprzedając na NS (co świetnie realizuje się na ToI) po 3 miesiącach sprzedał 560k sztuk...
Liczba graczy TOI w ostatnich dniach oscyluje w granicach 80-170 i powoli spada (co jest oczywiście normalne im dalej od premiery), ale co ciekawe wskaźnik Top sellers (o ile nie ma błędu w danych ze steam db) cały czas idzie w przeciwnym kierunku i rośnie (przed chwilą licznik pokazywał 404 pozycję a bylismy już kilka dni temu w okolicach 1000. Chyba jednak gra cały czas się sprzedaje i to w pełnej cenie ;-)
90% FF trzyma akcje w garści i nie oddaje za darmo... Drago zassał cały kapitał i stąd chyba taka panika wszędzie, gdzie nie ma zwrotu po 1,5h czy kilku dniach - reszta na innych spółkach liczyła na bóg wie co!? 2021 to pierwszy pełny biznesowy rok spółki, a przy takiej płynności ciężko mówić o wiarygodnej wycenie spółki.
Arta sprzedałem za 5 i już nie dotykałem. Teraz gdy kurz po szaleństwie nominacji opadł i po tym co czytam o demach wygląda na to że zapowiada się powrot do bazy w okolice 2 zł. Tutaj wrzuciłem do koszyka trochę papieru w okolicach 20 bo uważam, że rynek trochę przereagował pierwsze nienajlepsze dane posprzedażowe TOI. Czy się pomyliłem - czas pokaże. Dzięki Artowi ma za co, mam czas i przestrzeń na potknięcia ;-) Pozdrawiam serdecznie i udanych inwestycji życzę
Daj namiary do lekarza, żeby inni nie korzystali. Jak pisałem - dzieło za 4 mln zwróci się po 1-2 miesiącach i już sianie paniki, czemu nie ma casu Drago... Każdy chciałby Drago i w 2 tygodnie zarobić 300%... tak łatwo nie ma i trzeba się trochę postresować
A tymczasem na tę chwilę TOI w top sellers 377 pozycja (pełna cena). Ziarnko do ziarnka... Może nie będzie takiego dramatu w wynikach sprzedaży jak tu wieszczą niektórzy po ostatnim raporcie po 10 dniach i nie będziemy czekać na zwrot kosztów latami.... Spokojnego weekndu
Weekend chyba był sprzedazowo dość udany - peak rósł od piątku by w niedzielę wskoczyć na chwile ponad 200, w top sellers stabilnie 4-5 setka + dziś właśnie stukneła nam 2000 recenzja ;-) pozdrawiam