• I zapadła cisza . Autor: ~Xyz [37.248.212.*]
    I zapadła cisza i błogi spokój.tak się wszyscy ponakręcali że nie spali przez weekend .Romuś wylal wiadro pomyj na nasze napalone głowy.
    I nastała cisza .
  • Re: I zapadła cisza . Autor: ~Marian [82.132.239.*]
    Pp w jedną sesję może zwyżkować max 100%. To jak myślicie po ile mogą być stare akcje. 2zl do 2.20.
  • Re: I zapadła cisza . Autor: ~Ed [185.101.130.*]
    Moze byc tez tak ,ze przez cala sesje beda wisiec na gornych widlach przed koncem sesji puszcza troche i na drugi dzien znowu w gore 100%
  • Re: I zapadła cisza . Autor: ~xxxxx [91.237.136.*]
    Powiedzcie mi jedno .
    Mają te ustrojstwo do spalania odpadów .
    To w czym problem zamówić 100 tirów z zachodu ,oni za tone płaca gruba kase ,wyładować pod pałacykiem w kikole ,postawić to ustrojstwo ,przetworzyc i sprzedac produkt wytworzony .
    Bo na czym polega spalanie w Brzegu ?
    Na czym polega płatność od właściciela odpadów?czy ktoś wytłumaczy po chłopsku .
  • Re: I zapadła cisza . Autor: ~9876 [91.239.168.*]
    Czego się spodziewałeś? Jak oni od kilku lat nie potrafią zrobić reklamy z prawdziwego zdarzenia w radiu, tv, prasie, internecie estrovity, to postawią budę? W ich tempie za kilka lat, jak będziemy nosić siwe brody do kolan jak talibowie
  • Re: I zapadła cisza . Autor: ~xxxxx [91.237.136.*]
    Jakieś gawno wymyślali 8 lat I wtt się chwali że są chętni to czym mają to zapłać?
    Zamówić 100 tirów, wyladowac na hałdę i najlepsza spalarnia- zapalniczka .
    Tak firmy odpadowe pozarabiały grubą kasę .
    Yartikę wymyślili- u nas w Polsce jest tyle terenów że nikomu głupiego hektara nie warto oczyszczać i ładować kupę kasy .też 8 lat prężą muskuły to jestem zażenowany jak takim gawnem się chwalą .większy koszt obsłużyć klienta niż zysk .
    A co tam robi gościu co pomyka ak rączy jeleń za taczką wodorową po Saharze ?
  • Re: I zapadła cisza . Autor: ~jyoł [85.221.136.*]
    To jest budowanie napięcia ,sterowanie emocjami -czysta spekulacja.Ja to widziałem już na skotanie,kidy już miałem dosyć tej spółki to sprzedałem i potem się zaczęły się takie wzrosty jakich nikt się nie spodziewał,i o to tutaj chodzi.
  • Re: I zapadła cisza . Autor: ~xxxx [91.246.111.*]
    Nie masz pojęcia o co chodzi kolego a drugi raz już taki wał nie przejdzie
  • Re: I zapadła cisza . Autor: ~87 [89.73.137.*]
    I nastała cisz, aż ktoś puścił bąka.
[x]
ONESANO -1,53% 0,90 2025-09-22 12:10:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.