• INFRA nowe otwarcie Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    Co tym razem zdegustowany kolega wkurzony skrobie na forum ???
  • Re: INFRA nowe otwarcie Autor: ~KTosia [46.204.84.*]
    Cześć Ktosiu. Banki jutro jakieś bierzesz? Reszta pewnie poleci.
    Bumech większość sprzedalam a Sonka mnie juz wkurrrrr ża
  • Re: INFRA nowe otwarcie Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    Cześć
    Bumech - tradycyjnie za wcześnie w większości oddany , zostawiłem 1/10 tak niech leży i po przejściu 20 oddane , to jest już ściana aż miło . Sonka cóż , haczykowo, satis z ledwością uszedłem z życiem i groszem na lizak . Twardo wieżę w bosia , miałem po 4 z groszami sporo, teraz zostało jakiś tam odłamek ale fajny target . Rano zametu skubnołem po 92 gry i przy obiedzie sie oddało, za to te siedem stów z infry zebrałem i na umowny lizak zostało. Nie wiem rank pro tak jakoś dziwnie paczy, będzie się rwał do góry ? Jak sądzisz ? i nie będą wracały sentymenty do covidów ? i gierek , poza tym trzeba paczeć , co lud zainteresuje po górnictwie , to się przyłączyć tak sportowo. A i najważniejsze, czy to jutro po radzie starszych nie du.............e, na zdrowy rozsądek tak powinno się stać .
    Noo zapomniałem INFRA - to będzie hit jesienie, akcji w karnecie za wiele nie ma , poziom obecny chyba opanowany to tylko atak na rysowanie nowej górki
  • Re: INFRA nowe otwarcie Autor: ~wkurzony [81.162.213.*]
    oby tak się stało, żeby tylko obroty się pojawiły,bo to najważniejsze.
  • Re: INFRA nowe otwarcie Autor: ~KTosia [78.11.162.*]
    Rowerki ruszyły:)
  • Re: INFRA nowe otwarcie Autor: ~ktoś-no1 [46.169.59.*]
    Tu masz przykład , jeden news że coś tak innego będzie się działo i proszę lud zabija się o papierki Tosia . Jak wywalamy albo jeszcze te drobne trzymamy , mnie korci bo lizak jest .
    piszesz o Infrze? masz dziwny styl pisania, jakiś taki szyfrowy,zagadkowy.
    Nie o groclin - rowery se chcieli produkować , a wczoraj news że zwąchali się z inną firmą i już na forum po 10 klocków za akcje widzą, piszę właśnie o tym , jako przykład - zmienią - rozszerzą jak zwał tak zwał działalność i tyle . Było parę artykułów na ten temat , że niby nowa moda - spółka chcąca wejść na giełdę kojarzy się z spółką która już jest notowana, ale tam z różnych przyczyn trochę kuleje , trochę nie top. kupuje ta pierwsza pakiet akcji, wchodzi w zarząd i robią nowy biznes . Akcje w między czasie szaleją ludki mażą o nowych merolach , bemach - oby się spełniły szczerze życzę . Piszę, że te zarządy na infra nie potrafią tego wykorzystać, - współpraca , rozwój, dotacje , a jak trzeba to i emisja - jak będzie efekt to lud kupi i się ucieszy bo tu ff opłakane
    Spadam na ziemię - karnet na sprzedam coś cieniutki sie zrobił
  • Re: INFRA nowe otwarcie Autor: ~KTosia [37.30.17.*]
    Skrzynka musi zostać
    jak to Tosia rozumieć ??? paczysz drago , po 9 dych stówę przytuliłem - oby nie na długo
    Ja też jestem na Drago.
  • Re: INFRA nowe otwarcie Autor: ~KTosia [37.30.17.*]
    I ja :) Będą z tego nie banany ale KOKOSY!!!!!
    oby . Na Infra dziwna cofka w karnecie na sprzedam - do 1,4 - 425 akcji i powyżej jakość dziwnie pusto , do 2,5 ok.25 k . Za to poniżej 1,2 robi się ciasno i sporo , ktoś ( nie ja ) chyba to ruszy
    Na rowerach trzeba uważać. Te widly dziwne. Sama wczoraj popychalam . Wielki szum zrobili, mocarze tam są ale bardziej dają niż biorą. Ciekawe co dziś.
    Bumech moim zdaniem jeszcze poleci.
    Infra- dziś popatrzę. Moloch że wschodu ciągle straszyć będzie
    Wszystkie zlecenia praktycznie wycofane - do 1,5 - ponad 3 tysiące i chyba w większości od tego kombinatora animatora po 25 - 50 szt . Dopiero przy 2 zla się kilka pojawiło
    Ktoś, Twoje spostrzeżenia chyba będą trafne. Zobaczymy cz poleci Infra wyżej.
    karnety podziurawione jak sito ,sprzedawaczy brak to robi ............. ..................... .................. ............... co chce
    wkurzony ,- trochę sie reklamujemy . Reszta rowerów poszła, nie wytrzymałem ciśnięcia, zamieniłem na mabion - czy dobrze ??? drago z takim tam plusikem z rana se poszedl do nowego właściciela - niech mu rośnie, azoty dokupione bo to chyba ten czas i harper mnie tak dziwnie przy piątku kusi - ten rysunek taki pro. Na lizaki , watę cukrową i lody już jest . Teraz infra do pięciu marsz
    Drago trzymam, Mabion też kupilem.
    Tosia rank prog nie paczymy, bierzemy
    ło matko co za dzień , same emocje no sie rozumie pozytywne . Tych od rysowania kresek na wykresie do paczenia na tygodniowy zachęcam , fajny kanał ( ale pozytywny ) sie rysuje, a i świeca tygodniowa do paczenia - aż miło . Tosia rowerki mnie szokły, rano oddałem duże ciśnienie , a ja muszę dbać o siebie. Fajnie jechali na dół to myślę miałem rację , ale później zakupy na całego zrobili, no to teraz obserwacja gdzie idą .
    Na 8 będą szli? Ja nie nam już. Myślałam że zwala, a oni odebrali mocno. blo wzięłam
    Rano w poniedziałek się popatrzy. Bumech trza też dokupić. Ło MATKO!!! Chyba coś wrzuce na maklerski jeszcze. Czas świdrowania bo potem może być hryja.
    ..
[x]
INFRA -4,17% 2,30 2025-09-24 16:17:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.