dziękuje za wyjaśnienie twojego punktu widzenia. Doceniam merytorykę. Jak wiesz, może być wiele różnych sytuacji. ja wiem z dobrego źródła ze ostatnio sporo poszło do sprzedaży bo ktoś najnormalniej w świecie potrzebował gotówki....a wiesz dobrze ze tutaj przy takim ruchu już kilka tysięcy sztuk robi zamieszanie na kursie.....dlatego teksty w stylu " myślenie nie boli" może sobie darujmy. pozdrawiam
ez myślę ze będą grać mocna o obniżkę kurs i od kilku tygodniu wydaje mi się ze to takie przerzucanie jest...ale z drugiej strony jeśli wierzysz w spółkę- ja wierze - to jest okazja do ubierania przy niskim kursie...bo tutaj pespektywa 3-5 pln za rok jest bardzo realna. zawansowane projekty, aktywność na różnych targach..to zaprocentuje.
Ok , darujmy. Kiedyś może ich działania zaprocentują ale narazie niestety spadek. W najbliższych latach druk 3D ma sens ale jeszcze nie teraz. Tak myśle
Zaprocentują...Biodruk 3D stwarza wiele mozliwosci...na ich stronie można ściągnąć prezentacje i tam są wymienione miedzy innymi projekty - ciekawe naprawdę, z dużym budżetem, ale jak mówisz to przyszłość Dodatkowo jest synergia z Mode i Sygnis...to tez przyniesie skutek
Ale teraz masz racje, t jest granie na obnizenie kursu...ja to wykorzystuje i w miarę możliwości dokupuje. Później trzeba zapomnieć i mam nadzieje wrócić za rok/dwa i cieszyć się -;) pozdrawiam
W raporcie połączenia jest podany przedział cenowy przy obliczaniu wartosci spolek i dla mode byl to kurs w okolicy 2,4zł i wg tego przeliczali. Z tego co ja zrozumialem wszystkie przeliczenia na akcje i ich podział są juz ustalone. Ja bym się raczej skłaniał do tego ze kogos przycisnelo i chce szybko upchnac akcje. Na tym poziomie obrotow na mode nawet mała ilość akcji powoduje duze ruchy