• Dziękuje Autor: ~Mark [46.204.16.*]
    To by było na tyle , spadnie do zeta
  • Re: Dziękuje Autor: ~ktos [83.142.157.*]
    a na jakiej podstawie tak myślisz? chwilowego spadku? czy chcesz dokupić tanio-;)
    pozdrawiam
  • Re: Dziękuje Autor: ~Mark [46.204.16.*]
    A na takiej ze jeżeli Sygnis ma wziąć akcje po cenie rynkowej to napewno nie jest to cena 1.6 tylko trzeba zbić . Myślenie nie boli
    dziękuje za wyjaśnienie twojego punktu widzenia. Doceniam merytorykę. Jak wiesz, może być wiele różnych sytuacji. ja wiem z dobrego źródła ze ostatnio sporo poszło do sprzedaży bo ktoś najnormalniej w świecie potrzebował gotówki....a wiesz dobrze ze tutaj przy takim ruchu już kilka tysięcy sztuk robi zamieszanie na kursie.....dlatego teksty w stylu " myślenie nie boli" może sobie darujmy.
    pozdrawiam

ez myślę ze będą grać mocna o obniżkę kurs i od kilku tygodniu wydaje mi się ze to takie przerzucanie jest...ale z drugiej strony jeśli wierzysz w spółkę- ja wierze - to jest okazja do ubierania przy niskim kursie...bo tutaj pespektywa 3-5 pln za rok jest bardzo realna. zawansowane projekty, aktywność na różnych targach..to zaprocentuje.
  • Re: Dziękuje Autor: ~Mark [83.28.224.*]
    Ok , darujmy. Kiedyś może ich działania zaprocentują ale narazie niestety spadek. W najbliższych latach druk 3D ma sens ale jeszcze nie teraz. Tak myśle
    Zaprocentują...Biodruk 3D stwarza wiele mozliwosci...na ich stronie można ściągnąć prezentacje i tam są wymienione miedzy innymi projekty - ciekawe naprawdę, z dużym budżetem, ale jak mówisz to przyszłość
    Dodatkowo jest synergia z Mode i Sygnis...to tez przyniesie skutek

Ale teraz masz racje, t jest granie na obnizenie kursu...ja to wykorzystuje i w miarę możliwości dokupuje. Później trzeba zapomnieć i mam nadzieje wrócić za rok/dwa i cieszyć się -;)
    pozdrawiam

• Re: Dziękuje Autor: ~drobny_inwestor [5.173.27.*]
    W raporcie połączenia jest podany przedział cenowy przy obliczaniu wartosci spolek i dla mode byl to kurs w okolicy 2,4zł i wg tego przeliczali. Z tego co ja zrozumialem wszystkie przeliczenia na akcje i ich podział są juz ustalone.
    Ja bym się raczej skłaniał do tego ze kogos przycisnelo i chce szybko upchnac akcje. Na tym poziomie obrotow na mode nawet mała ilość akcji powoduje duze ruchy
[x]
SYGNIS -0,32% 1,58 2026-04-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.