Czemu nikt nie chce oddawać akcji po taniości? Jak wam pisałem jakiś czas temu po 4zł że jest ciągle dobry czas na zakup to mnie wysmiali. Teraz widze że juz mniej osób chce oddawać, ale ja naposze to znowu to CIĄGLE DOBRA CENA. Opłaca sie ciągle dobierać panie i panowie, następna stacja 15zł i tam zobaczymy dalszą sytuacje na przyszłość i czy ciągle warto dobierać czy juz po trochu redukować. Do usłyszenia na następnym peronie
Rozwinięcie strategii naprawdę wygląda ciekawie, modne branże jak cyber bezpieczeństwo czy tokenizacja. Czekam na więcej szczegółów, może wkrótce będzie zapowiadana w raporcie konferencja lub chat z Zarządem. Wydaje się to logiczne, że czekali z tym do ogłoszenia nowej strategii.
To zależy jakie ryzyko akceptujesz. Z ryzykownych to mocno wierze w thedusta. Jak plany im wypalą to może być grubo, osobiście liczę że większy ruch na wykresie się powinien zrobić na początku 22 roku lub może koniec tego kto wie. A z jakiś pewniejszych to trzymam kernela i orlen z oczekiwaniem na powrót na 100+. Wzrosty potencjalne mniejsze ale kapitał można większy wsadzić za to. Tak jak rok temu po covidzie twardo wierzyłem w banki że odbiją i każdy się śmiał ze mnie i mówił że to nie możliwe tak samo jakiś czas temu się śmiali z orlena że nie mozliwe że odbije że pis i inne bzdury. Ale myśle że niedługo pójda na wyższe poziomy.
A Ty co proponujesz Yeti jakieś perełki masz zachomikowane?
A cały mój portfel wygląda obecnie tak: cnt, ec2, kernel, orlen, dust, ulg. Wierze w dywersyfikacje ale nie robie jej na wielu spółkach bo potem tego nie ogarniam. Przejrzyj może coś Cie jeszcze zainteresuje. Pozdro
Zielu dużo zależy o czym nas dalej poinformują, strategia genialna, pytanie o konkrety, prezes zapewnia że będzie tylko lepiej, od tego zalezy jak arkusz się bedzie przedstawiał
Dust urósł ale kap ciągle niska, tak jak pisałem jest to ryzykowne, ale bez ryzyka nie ma zabawy
Zbierałem po 11-12.5 głowny pakiet w maju zeszlego roku jak mi się kapitał po ecc zwolnił większy. Potem troche dobierałem po 15, 20 czy nawet 30 ale to już zdecydowanie % drobne.
A Ty Yeti co polecasz ciekawego?
Poza tym yeti ec2 jak było po 2.7 to też od 2018 sporooo urosło, co nie przeszkodziło urosnąć aż do dzisiaj do 5.7, a to przecież dopiero początek tutaj naszej przygody