• Czy my jeszcze zaliczymy 5 PLN? Autor: ~Piotr [37.30.18.*]
    Jw
  • Re: Czy my jeszcze zaliczymy 5 PLN? Autor: ~noname [213.189.49.*]
    Nie zaliczymy,
    bo umowa bedzie dopięta w ciągu 10 dni a nie na koniec roku

• Re: Czy my jeszcze zaliczymy 5 PLN? Autor: ~Jerzy [46.204.109.*]
    No to nie zaliczyliśmy
  • Re: Czy my jeszcze zaliczymy 5 PLN? Autor: ~Dc [178.43.136.*]
    Haha, pamiętam jak na dokładnie takie posty przy cenie 7. 8 reagowano tu wściekłością
  • Re: Czy my jeszcze zaliczymy 5 PLN? Autor: ~AMA [79.184.56.*]
    Niedawno DC pisałeś, bym się nie martwił, bo wyjdę na zero (mam okolice 7), bo niedługo będzie jakiś news, który wywinduje kurs.
    Jakoś nie sprawdzają się Twoje przewidywania.

• Re: Czy my jeszcze zaliczymy 5 PLN? Autor: ~Jerzy [46.204.109.*]
    Twoje to dopiero jest hit ama
    To ci pisałem jeszcze przed tym espi o japoni. Przewiń sobie. Potem też. A o newsie do wakacji pisałem ostatnio Ni i spodziewam się. Ale czy będzie 7 nie wiem. W końcu kiedyś na pewno, ale ty na longa i tak na 100 czekasz. I ci życzę byś Się doczekal
    Sądziłem, że ten "news", o którym pisałeś to właśnie Japonia, ale Japonia sprowdziała kurs do półrocznego minimum.
    Tak, czekam na więcej niż tylko wyście na zero przy 7 zł. I teoretycznie jestem na longa tylko, że jestem już tu prawie 2 lata, a to właśnie był mój wyjściowy long.

Czekam dalej.

Nie tylko ciebie zawiodła reakcja kursu na Japonię. Ja też myślałem, że poleci wyżej. Samo saule chyba też się zdziwiło i moim zdaniem dlatego wyskoczuki z tum espi o długu. Aby było pozorne wytłumaczenie czemu nie pyklo. Wprawdzie zakładałem sprzedaż w okolicach 4 zł i tak zrobiłem ale zazwyczaj po moim kupnie cena jeszcze spada a po spr,edszy rośnie. Dla mnie wygląda tak jakby pomału mieli chętkę na puszczanie akcji. Nie wiem jak z tym lockupem ale wiecznie trwał nie będzie. A żeby akcje szły musi być podbitka i to kilkudniowa. Nie muszą mieć do tego fabryki ani produktu ale "fajne newsy" tak. I nadal obstawiałbym, że w najbliższym czasie coś powinno drgnąć. Pisząc do wakacji nie mam na myśli jutro ale nawet do połowy lipca. No a odnosząc się do tego wściekłości o 5 zł:) no dokładnie takie samo zdanie a zupełnie inny jego sens dziś i wtedy.
    Ja obstawiam, że jednak ESPI o nakazie zwrotu pożyczki było na zbicie kursu, po tym ESPI o Japonii.
    Termin na spłatę minął kilka miesięcy temu, a oni dali to ESPI akurat dzień po pierwszy wzroście od roku i newsie, na który większość tutaj czekała.

Tylko ze to wezwanie dostali wcześniej a sam kurs i euforia przygasły przed podaniem tego w espi. Tak czy inaczej zaczynają testować rynek a robi się to po to aby sprzedać akcje. Raczej nie za rok ani dwa ale w niedalekiej przyszłości. Oczywiście to tylko moje jakieś wizje. Wodzisz mamy taką roznice, że ja myślę że espi o ślubu było celowo po to co pisałem a juz ty myślisz innym tokiem. Tak jak z hajsem. Dla ciebie to inwestycja a dla mnie gra.
    Może masz rację.
    I Tobie i sobie życzę zysku: czy to na grze czy na długoterminowej inwestycji.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.