Przepraszam ze pytam , jesli kogos to rozlosci bo na tym forum duzo trolli.
Czy patrzac w przyszlosc, czy naprzyklad jest mozliwe ze skotan moze kosztowac 40zl?
Dziekuje za nie trollowanie.
Nie pytam i magii ale o realnej cenie.
Patrzac na projekty i plany, cena 2 zl wydaje sie smieszna plus kapitalizacja 50mln.
Realnie chcesz naprawdę ?
Czy są projekty na papierze czym są plany ? Jakie podbój zagranicy gdzie przychodów za kwartał mniej niż 1 mln ....
Mówisz kapitalizacja 50 mln a ja mówię zaraz będzie 54 mln akcji więc przy 2 zł kapitalizacja już będzie 110 mln ..... Przy zysku rocznym 1 mln c/z 100
Więc jak tu nie pisać o magii itd wszystko o czym piszemy o wodorze , insulinie itp itd to tylko nasze spekulacje domysły nawet sama spółka to zaprzecza ... Więc na realna wycenę tu nie licz tylko wycenę z księżyca ale akurat mi to nie przeszkadza .. niech i będzie c/wk 25 c/z 200 jak będzie trzeba w końcu to spółka biotechnologiczna więc rynek z założenia powienien ja wycenia wyżej niż średnia rynkowa .....
Tylko że firmą zarzadzają złodzieje. Wystarczy spojrzeć na CV Karkosika i pani Kariny z zarządu i jakie razem ten duecik kręcił wały na naszej giełdzie. Powodzenia w inwestowaniu z szulerami. Z góry na straconej pozycji.
Dnia 2021-10-02 o godz. 18:30 ~xxxx napisał(a): > Tylko że firmą zarzadzają złodzieje. Wystarczy spojrzeć na CV Karkosika i pani Kariny z zarządu i jakie razem ten duecik kręcił wały na naszej giełdzie. Powodzenia w inwestowaniu z szulerami. Z góry na straconej pozycji.
czas pokaze kto na straconej pozycji ,a ty co WROZBITA JASNOWIDZ
Ta troll Romana który pisze prawdę. Lepiej być jego wielbicielem mimo prokuratorskich zarzutów. Wasz pan w podzięce za wierność wydyma was bez mydełka jak zawsze. Jesteście mu potrzebni jak piąte koło u wozu dawcy kapitału. Już w tej emisji wyruchał pięknie akcjonariat i wlazł wam do kieszeni ale jak widać głupi lud dalej go wielbi.
xxxx [91.246.111.*] dotychczasowym akcjonariuszom Spółki czyli tym uwalonym , upokorzonym przez tyle lat. Ścierwa od tych własnie akcjonariuszy których to gnoili na rynku chcą wydoić kolejne pieniądze. Jak trzeba być uposlodzenym umysłowo by takie coś wogóle zaproponować gdy przez tyle lat nie dali ludziom kompletnie nic po za zniszczonym zdrowiem , traumą i zdefraudowaniem pieniędzy za akcje.
Rozumiem ze 2zl jest raczej szczyt tej spolki niz tak zwane szorowanie po dnie.
Faktycznie 100mln kap, reszta inowacji to raczej spekulacja. Ryzyko utraty plynnosci. Emisja akcji.
Bo tu nie chodzi o żaden biznes tylko darmową kasę od akcjonariuszy. Przecież oni całe swoje parszywe życie tej spólki na tym koniu jadą. Jak trzeba być ślepym żeby nie widzieć że przez tą emisję ukradli ludziom akcje albo wyrwali z kieszeni kolejne nieplanowane na wydatek pieniądze. Jak trzeba być tępym żeby po takich akcjach jeszcze wielbić tych oszustów i złodziei. Karkosik i jego klika zasługuje na pełną pogardę. Przecież nawet jak tu będą wzrosty to bez was bo akcji mieć nie będziecie bo szuler o to zadba. Jak nie zbierze na rynku to zabierze wam w emisjach. Żyjcie dalej marzeniami i dokładajcie do stołu , uśredniajcie i wielbijcie swojego pana. Ja...pier....e. Co za akcjonariat
Grający w totka są równie głupi, jednak czasami wygrywają. Mnie stać zaryzykować jakieś pieniądze, a jak ciebie Iksiński nie stać, to wypad. Nie naganiaj, tylko pod kościół na żebry bankrucie.