Skotan nigdzie nie wymieniony .Tak zakamuflowany we wszystkich działaniach, raportach że wydaje się to abstrakcją .nigdzie ani słowa i ździwienie było że słowak-gołodupiec ratuje skotana przed płaceniem kar dla PARP. I PARP nakłada kary dla skotana zgadzając się na ponad roczne doświadczenia skotana z wtt nad mieszankami różnych gazów na instalacji wodorowej .
Brakuje tylko współpracy z NASA nad zdobywaniem kosmosu .
niby wszystko sie zgadza tylko nie doczytalem sie ze oficjalnie skotan ma tam jakies udzialy.....znowu wydzielili jakas spolke na zasadzie supersonick? a prezes powie ,ze to nie projekt skotana i on o niczym nie wie jak z ta insulina i innymi projektami ....to nie nasze ,ja nic nie wiem
tu kase bedzie trzepal wtt ze slowakiem z ktorego sie tak nabijalismy-teraz on bedzie sie smial z nas .....know how sprzedali pewnie za czapke gruszek podobnie jak chcieli zrobic z olejkami -za ile chcieli sprzedac? za 19 milionow?
Jeszcze mu mało akcji .nienażarty ryj .z jakiej racji ma podnosić akcje jak emisja po 1,58 a akcje po 2,19 ?
Dalej będzie gnębił .postawi baton na 2,25 a po tygodniu na 1,95 ten sam baton ustawi .
Inna spółka już po 50 zeta by fruwała .
Jeszcze troche i się okaże że skotan posiada wyłączność na nakrętki do buteleczek po estrovicie ,worki foliowe do pasz dla klaczy i taczkę którą pcha goniec po saharze z yarrticą.
Mam jednak wrażenie że będzie dobrze.. WTT mówi o partnerach ... a Kostrzewa wspominał w tym temacie ostatnio kilkukrotnie o partnerze branżowym i ...dalszej komercjalizacji ... i SKOT coś pisał o pażdzierniku ...;) Najlepszy miesiąc dla kryptowalut i Skotana ..
Nieprzenaszalne obiekty budowlane znajdujące się na dzierżawionym terenie podlegają rozliczeniu z Grupą Azoty ZAK na mocy porozumienia stron. Aktywa trwałe o operacyjnej zdolności podlegają zabezpieczeniu na terenie zakładów produkcyjnych Skotan S.A. w Czechowicach Dziedzicach oraz podmiotów trzecich, na mocy odrębnych umów najmu, z zamiarem ich dalszej eksploatacji lub sprzedaży.
Powstałe w wyniku realizacji projektu technologie przetwarzania wodoru odpadowego na energię użytkową oraz przetwarzania gazu koksowniczego do celów energetycznych, będące know-how o rzeczywistej wartości użytkowej, wciąż stanowią przedmiot działań komercjalizacyjnych Spółki. Spółka podejmuje działania w zakresie poszukiwania partnera branżowego, który umożliwi ich dalszy rozwój.
Przecież już od 3 lat piszę o cyklu wzrostowym 40 miesięcznym.
Kończy się w kwietniu .To co może być po kilku infach ?
Takie ścierwo bumech tak rośnie to co mówić o perełce która może wzrosnąć 200 % bez obrotów bo nikt nie wystawia oprócz swoich akcji ?I ma takie technologie ?A nie wiemy co tam jeszcze mają ?
Coś mi się obiło o uszy o wywiadzie że jakiś człowiek pracuje z koreańcami nad jakimś dealem związanym z wodorem.
Sprzed dwóch lat wywiad .
Wybudowany dla PWiK Brzeg system rozpoczyna działanie w pełnej skali przemysłowej. To efekt intensywnej pracy polskich inżynierów i technologów. Instalacja ZEWE likwiduje odpady każdego typu. Bezemisyjnie i całkowicie usuwa odpady. Przetwarza je w cenne dla gospodarki zasoby – wodę, energię, gaz i wodór. Autorem technologii jest firma WTT z Opola we współpracy z Politechniką Wrocławską. WTT finalizuje rozmowy handlowe z kilkoma potencjalnymi klientami, którzy zamierzają zainstalować technologię w swoich firmach.
Mnie tu już nic rusza. Jestem jak fred i leje na te wszystkie ich wynalazki. Akcjonariat na tej społce jest tak głupi że i tak jeden psychopata zmanipuluje kurs jak będzie chciał
" Skotan po wielu latach poszukiwań i eksperymentowania z nowymi technologiami przestaje być start-upem i przechodzi do fazy growth – już generuje zyski "