• I tak posiedzę tu kilka lat Autor: ~Pin [85.117.29.*]
    Dla mnie mało ważne czy wtorek czy za miesiąc otworzą, plony to tu będą za kilka lat
  • Re: I tak posiedzę tu kilka lat Autor: ~Xyz [37.30.112.*]
    Jeśli rozwój będzie postępował zgodnie ze strategią, to faktycznie może być bardzo udana inwestycja!
  • Re: I tak posiedzę tu kilka lat Autor: ~rooster [213.136.245.*]
    Temat

Aktualizacja informacji o podpisaniu listu intencyjnego
    Podstawa prawna
    Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.
    Treść raportu:

Zarząd Spółki FinTech Ventures S.A. z siedzibą w Warszawie („Spółka”, „Emitent”) w nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 26/2021 z dnia 23 sierpnia 2021 roku informuje o tym, iż strony listu intencyjnego, o którym mowa we wskazanym raporcie ESPI, tj. Emitent oraz Increasor Corporate Services AB z siedzibą w Szwecji, nie podpisali do dnia 30 września 2021 roku umowy dotyczącej pozyskania środków na rzecz Emitenta, celem finansowania jego dalszego rozwoju, w szczególności aplikacji SPOKO.

O ostatecznym zawarciu bądź o nie zawarciu niniejszej umowy, Emitent powiadomi odrębnym raportem bieżącym.
  • Re: I tak posiedzę tu kilka lat Autor: ~Xyz [83.7.57.*]
    Za Facebook Spoko.app
    Miliony ludzi na całym świecie uczą się i pracują poza ojczyzną. Spoko - smart money transfers został stworzony, aby pomóc takim osobom w szybkim i łatwym przesyłaniu pieniędzy. ‎Chcemy być wszędzie tam, gdzie są ci ludzie i pomagać budować ich życie.‎
    Już teraz nasi użytkownicy mogą wysyłać pieniądze do ponad 50 krajów za pośrednictwem aplikacji Spoko! ‎
    Oczywiście to nie koniec - wkrótce będzie więcej kierunków! ‎
    Śledź naszą serię #SpokoCountries, w której opowiemy Ci więcej na ich temat ‎
  • Re: I tak posiedzę tu kilka lat Autor: ~TP [83.251.122.*]
    Ja też mam taki zamiar ale coś mi się wydaje że nie będzie tak różowo i nie zobaczymy złotówek w tym roku .
  • Re: I tak posiedzę tu kilka lat Autor: ~Sos [31.0.93.*]
    Krach krach po niedzieli .
  • Re: I tak posiedzę tu kilka lat Autor: ~Sos [31.0.93.*]
    W październiku same negatywne Infa
  • Re: I tak posiedzę tu kilka lat Autor: ~Inwestor2 [5.173.73.*]
    W twojej głowie
[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać