Normalnie by wyceniana była na 700-800 zł za akcje a jest po scaleniu 800 do 1 aż 5,5 zł choć i to dobre bo była już po 4,3 zł..Czyli to koło 0,06 grosza. Najciekawsze jest to że kursem bawi się animator.1 akcja i minus 10% albo jedna akcja i plus 2% itp itp i tak 11 lat. Właścielka by się wstydziła żeby pozwolić na taki kurs i takie zabawy.Makler pluje na kurs i się podśmiewa zapewne że pomiata notowaniami zreszto ludzie też się śmieją jak patrzą na te kpiny z kursu.. Spólka powinna być CZEMPIONEM na NC a jest jak leżące odchod..... Czempiona /zamiast 10 tys % kurs w górę to 99,9412% w dół/ .. WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD, WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,WSTYD,
0.06gr? Taki błąd może zrobić dziecko z podstawówki a Ty na giełdzie próbujesz swoich sił? 700zl za akcję? Kapitalizacja ponad 8mld? Grubo hahahahaha wiem, że piątek ale chyba za szybko zacząłeś świętować weekend. Dobra rada - piłeś, nie pisz:)
Spółka ma 2 miljony akcji notowanych reszta to akcje nie scalone i nie notowane-Jakby były scalone jak wszystkie inne akcje to akcji by było 3 miljony-doczytaj głąb...ie. a dopiero pisz..Kapitalizacja na dzień dzisiejszy to około 10 miljonów.A kapitał własny to 80 miljonów.. spółki mają kapitał założeniowy 300 tys zł a wyceniane są na 400 miljonów tu masz jak wyżej.Cena akcji to kpina .
Pomimo zmiany nicku - odpowiem Ci. Kapitalizacji nie liczysz od akcji w obiegu tylko od wszystkich, to po pierwsze. Po drugie, gdyby były scalone to nie byłoby ok3mln tylko mniej niż 2,3mln...
Po trzecie, Ty nawet nie wiesz ile to jest 0,06gr a obrażasz innych hahaha do podstawówki wróć, uzupełnij braki i wracaj do rozmowy. PS: co do śmiesznie niskiej wyceny to sie zgadzam
odpowiadam--niku nie zmieniam bo zawsze klikam przypadkowo po klawiaturze jako autor--wiesz dlaczego..............bo patrze kto odpowiada merytorycznie i spontanicznie i uczciwie a kto robi spam..90 procent to spam.ty mnie zainteresowałeś mnie konkretami.Odpowiadam dalej-nieprawda że kapitalizacja liczy się ilością akcji w obiegu--masz racje dla portali i pisaków tak --dla bankowców już nie-każdy bankowiec liczy realne wartości notowań ilości dopuszczonych akcji--i tu się zgodzisz.......napewno.............animator bawi się małą płynnością --prawie zerową---reszta 99 procent inwestorów ma strate i czeka --tak niskie poziomy to zabawa sam ze sobą czyli biura maklerskiego.I zabawa trwa .Ta sytuacja wygląda tak jakby facet siedział na fotelu zabawiał się ręką i opowiadał kolegom ile to ma kobiet w tygodniu.Tak teraz wyglądają notowania tej spółki. A może czas zmienić reżysera --bo ten scenariusz jest nudny od 11 lat.Czas zrozumieć że dom w którym siedzi ten facet jest więcej wart niż jego siedzenie na kanapie i marzenia o kobietach trzymając w ręku..............
czy ten wasz animator nie ma czasami dostępu do waszych akcji ? i czy czasami to nie waszymi akcjami obraca? czytałam już o takich wałkach. lepiej wszystkie akcje wystawić np. po 100 zł
Pitu pitu a walizka po peronie chodzi. Se sam swoje policz. Ja jak bumecha sprzedam będę trollowac na 3,50. Se bedziesz musiał troszkę czekać. Co teraz mi powiewa.
.