Dnia 2021-10-05 o godz. 09:54 ~Vip napisał(a): > Pamiętacie jak pisałem że opylę po 7.50? .... he he , jednak poczekam, a Ci co pisali że będzie po 4 zika i sprzedali radzę zająć się czymś innym.
wiemy co to znaczy, my mamy zarobek bo kupiliśmy dawno a ty jęczysz i straszysz to masz figę. ale nam twoje jęczenie nie przeszkadza , jak widzisz kurs radośnie szybuje od dawna w górę a ty czekaj na peronie . nara.
Ja jeszcze niżej i dzisiaj właśnie wyszedłem 226% mi wystarczy, powodzenia dla wszystkich i wysokich zysków, millenium będę dobrze wspominał, a może wejdę jeszcze raz przy niższych poziomach.
trzeba być mocno niepełnosprawnym umysłowo by to coś - millennium kupować na tych poziomach po wzroście o 400% z 2zł na 8zł w ciągu roku i ostatniej rekomendacji z mbanku 7,30zł i zakładanych regularnie rezerwach na straty chf po pół miliarda kwartalnie i jeszcze w tym miesiącu prawdopodobny kolejny cios na miliardy z pozwu grupowego na którego nie ma ani jednej zł rezerwy. Czas dystrybucji i ubierania w dobrych cenach przez grubasy aż miło a mitomany kupują