• Pytanie Autor: ~Pytanie [83.7.224.*]
    Ma ktoś jakąś wiedzę kto kupował te akcję od zarządu za 35mln po 7.5zł?
  • Re: Pytanie Autor: ~dzony [89.66.236.*]
    Po 7 a nie 7,5.... Ja nie wiem :P
  • Re: Pytanie Autor: ~01 [5.173.249.*]
    Kilka funduszy w ilości poniżej 5%, dlatego nie musiały się ujawniać
  • Re: Pytanie Autor: ~Pytanie [83.7.224.*]
    Racja!! 7zł!! Mój błąd!
    To juz chyba same fundy sie ze soba bawią tymi pakietami :P
  • Re: Pytanie Autor: ~Bob [89.70.26.*]
    to tyle mamy funduszy ze nikt się nie ujawnił...wiem że weekend ale może pomyślcie czasem trzeźwo ok?, macie akcjnariuszy co najmnie 5%  ale liczba głosów jest zawsze wieksza więc powinno przekroczyć . Albo ktoś  nie dokończył transakcji albo poszło do prywatnego z ukrytego, długa historia .,.cena spadła jak całe PV, wsparcie jest między 7,30-7,50, martwicie się niepotrzebnie i po co...?
    A Ty się nie martwisz ? W arkuszu papiera nie ma za wiele na lewo....
  • Re: Pytanie Autor: ~PP [80.65.215.*]
    Trzeba czekac az branza bedzie grana. Zakladam ze wyniki nas nie zaskocza pozytywnie. Bedzie dobrze ale chyba nie za szybko. Chyba ze ktos probuje zebrac sporo akcji na spadkach(powyzej 8 praktycznie brak obrotow), ale to takie gdybanie. Chyba najlepiej nie patrzec na notowania.
  • Re: Pytanie Autor: ~Bob [89.70.26.*]
    PP Masz racje dać se spokój na kilka tygodni , myśle że wyniki będą na lekkim minusie, ale jak spadnie teraz poniżej 7zł to dokupię z 1tyś, ale pewnie utrzymają kurs nad 7zł, codziennie patrze arkusz i wskaźniki i po lewej mało co i po prawej do 9zł, wiec dalej ładuja z ukrytego, ciekawe ile im zostało, niewiem czy widzieliście, jeszcze trochę temu było 14tyś na 8,80zł, a potem ktoś się znudził i sprzedał to za 8zł lub 8,10, to niebyła dobra wróżba Pzdr Bobi
[x]
PHOTON -1,02% 2,90 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.