Czy kogoś jeszcze niepokoi nota 26 do sprawozdania? Wg informacji tam zawartych, potencjalne koszty jakie poniesie Pozbud to 11mPLN (albo coś źle interpretuje)?
Dnia 2021-10-01 o godz. 11:04 ~Leszcz napisał(a): > Czy kogoś jeszcze niepokoi nota 26 do sprawozdania? Wg informacji tam zawartych, potencjalne koszty jakie poniesie Pozbud to 11mPLN (albo coś źle interpretuje)?
I dobrze ale mogli by to robić jeszcze szybciej bo ktoś da rade odbierać nad dnem :)) Powinni się bardziej postarać i zawiesić na dolnych widłach buhahaha Naprawdę sprzedawajcie szybciej !!
hahahaha Ponton nie daj się ogłupić były właściciel albo chciał sobie troszkę zostawić albo czeka na lepsza cenę by sprzedać Fojtowi lub Raubo pakiecik na zasadzie kto da więcej. Nie wierz w takie bajki tu sypie ulica patrz na wielkość zleceń jakie schodzą
Dnia 2021-10-01 o godz. 16:26 ~Kr napisał(a): > I dobrze ale mogli by to robić jeszcze szybciej bo ktoś da rade odbierać nad dnem :)) > Powinni się bardziej postarać i zawiesić na dolnych widłach buhahaha > Naprawdę sprzedawajcie szybciej !!
Dnia 2021-10-01 o godz. 20:30 ~swir napisał(a): > Dnia 2021-10-01 o godz. 16:26 ~Kr napisał(a): > > I dobrze ale mogli by to robić jeszcze szybciej bo ktoś da rade odbierać nad dnem :)) > > Powinni się bardziej postarać i zawiesić na dolnych widłach buhahaha > > Naprawdę sprzedawajcie szybciej !! > > spoko w poniedziałek ty oddasz tylko duzo taniej
Swir ja wiem ze tu sporo osób czeka by dokupić.... sam dzisiaj kupowałem choć mnie zaskoczyła sytuacja nie martw sie na poniedziałek przygotuję się na zakupy :))
Ja nie kupiłem tych akcji przedwczoraj by na byle korekcie sprzedawać hahaha
Panowie, wystarczyło wrócić do SSF za 2020: „ Posiadane opinie prawne pozwalają założyć istnienie poważnych szans na zakończenie ww. postępowań ze skutkiem pozytywnym dla POZBUD tj. przyjąć że szanse pozytywnego dla Spółki rozstrzygnięcia przekraczają 50%”
Prosta sprawa - w rezerwach na dzien 30.06 nie ma wzmianki o rezerwie na te koszty, dlatego że są małe szanse na niepowodzenie