Matrix, Bartek (niezalogowany), oldboy i inne buhahahha - to chwasty! takie trolle do potęgi. Chwast zachowuje się tak samo, rośnie nieproszony, mnoży się jak gatunek inwazyjny (tu pod różnymi IP) i trudno się go pozbyć. Nikt chyba nie wierzy w to, że siedzą od wielu miesięcy, a w niektórych przypadkach lat, na forum danej spółki i wypisują bezinteresownie swoje ZAWSZE negatywne opinie, pseudo analizy i rady, żeby "chronić" inwestorów. Krytykują każdego, kto napisze cokolwiek, nawet neutralnego, na temat działań spółki. Zastanawia mnie tylko, gdzie jest ich granica cierpliwości? Nawet gdybym chciał obrzydzić komuś spółkę, to robiąc to tyle czasu, obrzydziłbym ją sobie sam! ale niestety są tacy, którzy walczą codziennie z jakąkolwiek próbą merytorycznej dyskusji sprowadzając poziom forum do zera :/
Dnia 2021-10-01 o godz. 10:28 ~Bartek_1 napisał(a): > Ostrzegał nas
Wystarczyło słuchać, to byście dzisiaj nie szczekali z pianą na ustach, bylibyście zarobieni i szczęśliwi, ale zamiast słuchać to na każdą jego merytoryczną wypowiedź ujadaliście jak dzikie psy a teraz wstydzicie się pod swoimi nickami na forum pokazać bo jesteście skompromitowani i spłukani z kasy
Cały czas dokupuje jak tylko mam wolne fundusze. I weź się Matrix nie podszywaj i nie obrażaj innych. Nabrać możesz tylko nowych.wszyscy wiemy, że szczekasz tu najgłośniej, podszywasz się pod innych i bezpodstawnie obrażasz. A na koniec dnia jesteś golas i tyle.
Widać po zakupach, że strasznie cienko u ciebie z tymi funduszami ! Pewnie kieszonkowego masz z 300 zł miesięcznie ! Buhahahahahaha Ale mam z was polewkę Buhahahahahaha Ubaw po pachy
Nie wiesz z kim rozmawiasz. Twoje założenia co do mojego portfela są błędne. Tak jak i opinie, które wyrażacie na jej temat. Zamiast podzwonić, popytać i poszukać informacji, a pozniej wyciągnąć wnioski to wystarczy ci matrixie przekonujące buhahaha. Golas jesteś i tyle. Świadczy o tym kultura wypowiedzi, a jej po prostu brak. Tak jak pieniędzy na koncie.