• i jak tu nie kupować:) Autor: ~drago [185.125.227.*]
    ......Nasza giełda nie przestaje mnie zadziwiać, po takim raporcie spadki w pewnym momencie 8,5%.....:)a przecież tutaj wszystko co najlepsze przed nami, dlatego pozwoliłem sobie coś nieco dobrać:)
  • Re: i jak tu nie kupować:) Autor: ~enzo1962 [195.60.242.*]
    Uzupełniam swój pakiet!!!!!!!
  • Re: i jak tu nie kupować:) Autor: ~Ponton [82.146.236.*]
    Podaż nie odpuszcza
  • Re: i jak tu nie kupować:) Autor: ~inwestor [5.184.77.*]
    jaka podaż
    to drobni
    grubi siedzą i nie robią ruchów
    chciałbym zwrócić uwagę, ze to wyniki z przed 3 miesięcy, po tych wynikach Raubo wszedł do spółki
  • Re: i jak tu nie kupować:) Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Raubo te wyniki się podobały 30 mln rocznie wypracować na wartości księgowej 230 mln rewelacja !! I to tylko na branży materiałów budowlanych / budowlanej rewelka. To co będzie jak dojdą Wagony OZE i w końcu te banki energii
  • Re: i jak tu nie kupować:) Autor: ~drago [185.125.227.*]
    Dnia 2021-10-01 o godz. 10:44 ~Kr napisał(a):
    > Raubo te wyniki się podobały 30 mln rocznie wypracować na wartości księgowej 230 mln rewelacja !! I to tylko na branży materiałów budowlanych / budowlanej rewelka. To co będzie jak dojdą Wagony OZE i w końcu te banki energii

dokładnie tak. Oczywiście przy lepiej to wyglądało przy 5,40:) chodzi mi o mój pakiet:) ale jak kiedyś pisałem , nie umiem jakoś robić kółek więc tylko dokupuje:), mimo wszystko jestem zaskoczony że spadło tak dużo, z drugiej sttrony tutaj faktycznie drobni inwestorzy wychodzą pewnie bo nie ma perspektywy wysokich wzrostów w przeciągu kilku dni, tygodni a mam takie wrażenie że duża część osób gra na gpw tylko w takim horyzoncie czasowym.
[x]
COMPREMUM 14,81% 0,93 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.