• Kolejne espi Autor: ~Math [163.116.178.*]
    mamy saule na 100%, czas wyłączyć forum
  • Re: Kolejne espi Autor: ~Kuku [46.204.2.*]
    W ocenie Zarządu Saule wyniki badania due diligence dają podstawę do zawarcia transakcji, o której mowa w Term Sheet, tj. nabycia akcji Saule przez Columbus Elite Global S.A.
    Ja tam czytam komunikaty…
  • Re: Kolejne espi Autor: ~dc [217.96.248.*]
    a ja tam to samo czytałem już w czerwcu, tylko Elite wtedy się Blu nazywał. NIC NOWEGO, w tym samym miejscu co tydzień temu czy miesiąc temu. Nie STOP! tydzień temu myśleliście, że to JUŻ 30 IX a dziś już wiecie że jednak NIE. Czyli zawsze coś innego plus odgrzewany kotlet z DD z czerwca :)
    A moim zdaniem to ostatnie zdanie przesądza podpisanie umowy i spokojnie czekam
  • Re: Kolejne espi Autor: ~Jan [5.173.248.*]
    Z tego co pamiętam to był dylemat ci to są zalecenia pokontrolne, teraz są spełnione, choć chciałbym wiedzieć co to za zalecenia były.
  • Re: Kolejne espi Autor: ~OdlotowyOlek [83.8.129.*]
    W czerwcu było info o pozytywnym DD ale konieczności zrobienia zaleceń pokontrolnych, dziś mamy info że te zalecenia pokontrolne zostały spełnione, więc jest to informacja bardzo pozytywna, choć ja byłem przekonany że tak będzie już w czerwcu i wcale nie jestem zaskoczony, natomiast jak ktoś był sceptycznie do tego nastawiony to już powinien się uspokoić, bo mamy to! Tylko jakoś po kursie nie widać, hmmm, trzymany jak nic. Trudno, cierpliwość popłaca.
  • Re: Kolejne espi Autor: ~Math [163.116.174.*]
    Teraz trzeba rzucać okiem na Columbus'a, tam powinno być espi o mvgm
    No bo ludzie chcą przeczytać „umowa podpisana” :)
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.