• aneks na JR holding Autor: ~polak [46.204.17.*]
    przesuniecie jest o 3 miesiace
  • Re: aneks na JR holding Autor: ~dc [217.96.248.*]
    dodaj jeszcze mały chamie jak to wspaniale i jak to wszyscy co pisali że do końca września nie będzie połączenia to .... czekaj, jak to pisałeś ....ameby, ujadające psy, trolle bez akcji itd. Chyba ze zapomniałeś to właśnie Ci przypominam bucu

• Re: aneks na JR holding Autor: ~OdlotowyOlek [83.8.129.*]
    Tak jak chyba wszyscy zakładali. Na podstawie Aneksu 2, Strony postanowiły o zmianie terminu doprowadzenia do wejścia Saule do zorganizowanego obrotu na rynku regulowanym lub w alternatywnym systemie obrotu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. ze wskazanego terminu do 30 września 2021 roku, na nie późniejszy niż 30 grudnia 2021 r.
  • Re: aneks na JR holding Autor: ~Azbest [120.21.165.*]
    I ze nie koniecznie musi dojść do umowy , pisz wszystko . Wiec ani pewności nie mamy i kolejne 3 miesiące niepewności , ewakuacja
  • Re: aneks na JR holding Autor: ~polak [46.204.17.*]
    dc [217.96.248.*] 2021-10-01 09:16
    dodaj jeszcze mały chamie jak to wspaniale i jak to wszyscy co pisali że do końca września nie będzie połączenia to .... czekaj, jak to pisałeś ....ameby, ujadające psy, trolle bez akcji itd. Chyba ze zapomniałeś to właśnie Ci przypominam bucu

[ustaku zobacz co pisałem a potem przemysl te swoje wypociny
    wiem co pisałeś i mozna to poczytać. Każdy kto wyrażał jakiekolwiek wątpliwości był przez ciebie wyzywany. Twoja merytoryka zawsze taka sama była, czyli : pustaku, amebo, psie itd. DLATEGO napisałem ci per CHAM I BUC bo nim jesteś.
    Jasne, wszyscy to zakładaliście. I nikt nie mówił że TO JUŻ NASTĄPIŁO tylko na sądy czekamy. Warto jeszcze dopisać jaka to wspaniała wiadomość, wiesz ... więcej czasu na dopięcie i w ogóle, bajka co nie ? Tym bardziej że wszyscy się spodziewali ale nikt nie pisał a jak ktoś napisał to był jechany od różnych, ale to pewnie dlatego żeby się nie wydało to ... co wszyscy się przeciez spodziewali. PYTANKO NA KONIEC - czego teraz się spodziewacie? wszyscy?

• Re: aneks na JR holding Autor: maxsnap [178.43.249.*]
    Do 30 grudnia
  • Re: aneks na JR holding Autor: ~Madian [5.173.249.*]
    Otóż to - dokładnie wczoraj o tym mówiłem!
    Spodziewam się że wejdą przed 30 grudnia, skoro piszą że przyczyną jest Covid to znaczy że już poszło wszystko w świat i już jest niezależne od nich, nic się nie zmienia poza tym że mając w RN człowieka Saule jest "ciut bliżej/bardziej" na giełdzie. Pozostaje czekać, i mieć nadzieję że to już ostatnie przedłużenie, ja taką mam. To już kilka miesięcy temu zaszło za daleko by się mieli wycofać czy zmeinić spółkę na inną , więc na spokojnie, jak ktoś uważa że to niepotrzebne mrożenie kapitału na kilka tygodni/miesięcy to tam drzwi --->Znajdą się chętni by pakiety przytulić, między innymi ja.
  • Re: aneks na JR holding Autor: ~Kuku [46.204.2.*]
    Moim zdaniem wszystko zdarzy się o wiele wcześniej :)
  • Re: aneks na JR holding Autor: maxsnap [178.43.249.*]
    :)
    z całym szacunkiem do Twego optymizmu Olek. Z pakietami akcji to tu NIGDY nie było problemu. Ciut drożej, ciut taniej, w okolicach od 11 do 13 możesz kupić zawsze ile chcesz. I nikt wcale nie musi z tych akcji w panice czy rezygnowaniu wyskakiwać, magiczna ręka co sypie od kwietnia jak tu jestem jest bardzo hojna i nikomu nie żałuje.
    Oj ale już była raz panika, zupełnie nieuzasadniona i irracjonalna, ale była, jak zjechało z 12 na 9,5 pod jakieś stare, niekatualne info. Też uważam że kurs jest trzymany w ryzach, jeśli JC z słupami mają ponad 90% tak jak zakładamy to mogą tu w parę dni zrobić i 7 zł, i 18. Ale ja, optymistycznie jak zwykle, zakładam że jak już zrobią to prędzej 18 niż 7. Nie wydaje mi się też by sypali, nawet jeśli sprzedają to pewnie zaraz odkupują by mieć jak najwięcej % pod przejęcie. To jest ciekawe, ile tak naprawdę akcji mają szarzy ludzie jak my.
  • Re: aneks na JR holding Autor: ~Magrick [5.173.33.*]
    Troolololoooo , jesteśmy w domu
  • Re: aneks na JR holding Autor: ~Uma [195.206.118.*]
    Zarząd JR HOLDING ASI S.A. z siedzibą w Krakowie (dalej: JRH) w nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 25/2021 z dnia 19 kwietnia 2021 roku, w którym poinformował o podpisaniu Term Sheet z Saule S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej: Saule) i Columbus Elite Global S.A. z siedzibą w Krakowie (dawniej: Blumerang Investors S.A. z siedzibą w Poznaniu) informuje, w dniu dzisiejszym otrzymał od Saule informację, o zakończeniu procesu realizacji zaleceń pokontrolnych wynikających z raportu końcowego z badania due diligence Columbus Elite Global S.A. W ocenie Zarządu Saule wyniki badania due diligence dają podstawę do zawarcia transakcji, o której mowa w Term Sheet, tj. nabycia akcji Saule przez Columbus Elite Global S.A.
  • Re: aneks na JR holding Autor: ~Kuku [46.204.2.*]
    No właśnie:
    „ W ocenie Zarządu Saule wyniki badania due diligence dają podstawę do zawarcia transakcji, o której mowa w Term Sheet, tj. nabycia akcji Saule przez Columbus Elite Global S.A.”
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.