Uchwała Nr 7/09/2021
Zgromadzenia Spółki z dnia 28 czerwca 2019 roku zaprotokołowanej aktem
notarialnym Rep. A nr 4936/2019 w sprawie podwyższenia kapitału
zakładowego w drodze emisji akcji serii E z wyłączeniem prawa poboru
dotychczasowych akcjonariuszy oraz wprowadzenia akcji serii E do obrotu
giełdowego.
Zgromadzenie podjęło proponowaną uchwałę.
Uchwała Nr 7/09/2021 NadzwyczajnegoWalnego Zgromadzenia Spółki COLUMBUS ELITE GLOBAL Spółka Akcyjna z siedzibą w Krakowie w sprawie uchylenia Uchwały nr 17/28/06/2019 Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki z dnia 28 czerwca 2019 roku zaprotokołowanej aktem notarialnym Rep. A nr 4936/2019 w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego w drodze emisji akcji serii E z wyłączeniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy oraz wprowadzenia akcji serii E do obrotu giełdowego
Nie ma dodruku, ta uchwała została uchylona, twój wpis się do KNF nadaje bo sugerujesz że zrobią dodruk. Oczywiście zrobią prędzej czy później ale nie było o tym mowy na wczorajszym walnym więc generalnie jak ktoś ma chęć to zgłoście dziada do KNF bo manipuluje i kłamie, i to już tak po bandzie. Wkleił drugą połowę zdania wyrwaną z kontekstu i cwaniakuje...
Kolejny ciekawy wpis - skoryguj jeśli coś pominąłem
- zobowiązaniem JR HOLDING do sprzedaży akcji Spółki Giełdowej (zgodnie z definicją wskazaną w ESPI nr 39/2020 z dn. 3 września 2020 r.) p. Arturowi Kupczunas, p. Oldze Malinkiewicz, KIK oraz p. Dariuszowi Chrząstowskiemu, w wyniku nie osiągnięcia przez Spółkę Giełdową kapitalizacji na poziomie na poziomie stanowiącym równowartość co najmniej 100 000 000 EUR (sto milionów euro) oraz dalsze daty będące konsekwencją tego zobowiązania
Sugestii we wpisie nie było - przeklejanie treści to po prostu kopia tego co znalazło sie w artykule, bez żadnej intencji i dodatkowej informacji ode mnie. Dzięki za sprostowanie - sam się wprowadziłem w błąd czytając po łebkach
Skoro piszesz w tytule DODRUK a później "wszystko w temacie" to tak trochę sugerujesz że będzie dodruk. Ale pomijając to, punkt o warunku osiągnięcia 100 mln euro kapitalizacji nie ma żadnego wpływu na samo wejscie Saule przez BLU, po prostu JC będzie stratny jeśli tego nie dopilnuje, ale teraz zdaje się ma czas już nie do końca czerwca, a do końca września 2022. Więc na spokojnie...
Mozesz mi cos wytlumaczyc?
Uchwala z 2019 r. dotyczyla wypuszczenia akcji serii E? Oni ja teraz uchylaja ale to oznacza, ze te akcje nie zostaly wypuszczone?