• [NOWA STRATEGIA] opinie Autor: grzegorz_wz [31.60.224.*]
    Grubo, ja już po lekturze a wy ?
  • Re: [NOWA STRATEGIA] opinie Autor: ~Believer [185.147.69.*]
    Jest petarda, tak powinna wyglądać profesjonalnie przygotowana strategia spółki giełdowej, jak dla mnie mocne KUPUJ
  • Re: [NOWA STRATEGIA] opinie Autor: grzegorz_wz [31.60.224.*]
    Powiem szczerze tak samo, strategia świetna i absolutnie topowa. Mnie przekonali i podejrzewam ze już niedługo czekają nas zupełnie nowe poziomy.
  • Re: [NOWA STRATEGIA] opinie Autor: ~Filemon [51.222.14.*]
    Mnie się podoba najbardziej ta Pani na końcu tej broszury? Kupuje za wszystko!
  • Re: [NOWA STRATEGIA] opinie Autor: ~Byku [83.23.234.*]
    Jeszcze jest okazja do zakupów przed odjazdem na 5 zł !!!
  • Re: [NOWA STRATEGIA] opinie Autor: ~Byku [83.23.234.*]
    Ten biznes jest tak łatwo skalowalny, że jak już mają gotowych część produktową na to wygląda, to tu będzie szybko kapitalizacja 200 mln zł. Pierwsze fundusze zawsze wchodzą tanio, im większy będzie rozwój tym kolejne fundy wejdą , ale już po naście zł .
  • Re: [NOWA STRATEGIA] opinie Autor: ~De-Voayage [79.110.198.*]
    WOW!!! Widać, że Spółka zna się na rzeczy. Nie dość, że prezentacja jest ładna to bardzo merytoryczna
    Widać, że są zorientowani na sukces. Femion oby tak dalej!!!
  • Re: [NOWA STRATEGIA] opinie Autor: ~JanekWiśniewskiNieP [46.204.48.*]
    Jadę Pendolino i pomyslalem sobie, ze zobaczę co slychac u chłopaków z Femion Technology bo niby mieli jakaś strategie publikować.

I otwieram plik i czekam na jakiś suchy tekst o planach spółki w Wordzie, a tu... jak piorun z jasnego nieba otwieram prawdziwa i rzeczowa prezentacja, cos na miarę światowej klasy FinTechu.... i na końcu ten naprawdę przemyślany pomysł na aplikacje mudlitibankowa.... Femion nie ma wstydu i naprawdę leci w kierunku zagrody jednorożców. Gratuluje Panie Jarosławie. Takich odważnych ludzi jak Pan potrzebujemy w tym smutnym kraju
[x]
FEMTECH -1,23% 0,32 2025-12-04 09:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.