P. Gondek jest również oczywiście członkiem RN Saule, od paru miesięcy przynajmniej po nabyciu przez Columbusa 20% akcji Saule.
Ale nie powiecie mi, że bardziej by się Wam michy cieszyły gdyby to był ktoś z założycieli Saule?
Żeby nie było - ten deal najpewniej dojdzie do skutku. I już się doczekać info o tym nie mogę, żeby zobaczyć jaki będzie dodruk akcji i jaka jest faktycznie obecna wycena Blu, docelowo Saule. Na daną chwilę wszystko wskazuje, że już liczona w miliardach. No i jak już wszystko się uda, to w końcu zobaczymy jakieś cyfry, aktywa, poziom zatrudnienia, może pierwsze wyniki. I czy to wszystko usprawiedliwi miliardową wycenę.
Wystarczy umowa z MVGM i już masz pierwszy miliard, więc przestań się mazać. Najwyższy czas podjąć męską, choć na tym etapie jeszcze ryzykowną, decyzję. Sam zastanawiałem się dziś nad kółkiem z pakietu przeznaczonego na tzw. "kolarstwo", ale ostatecznie... dokupiłem ponad tysiąc szuk. W każdej chwili może być oficjalna umowa, do tego Dubaj i inne realne plotki. Raz się żyje.
Oczywiście, dla nas kluczowe jest to, że odwołany został poprzedni członek RN. Te wszystkie „zabiegi” nie są robione bo się komuś nudzi, oczywiste jest to ze p. Gondek jest dowodem na to, że Saule wejdzie przez bloomeranga. Reszta tych postów jest bezsensowna bo i tak musimy czekać, jednak należy zakładać że będzie bardzo dobrze. Nie ma co się wyzywać i szarpać z trololandią bo to są osoby, które się nie mogą dłużej masturbować przed komputerem a w zamian piszą głupoty - No cóż tego też im nikt nie zabroni. Panowie olewamy troli i cierpliwie czekamy, pozdrawiam