jak patrzyłem w jednym momencie to było w miarę, ale większości to jest Mała giełda czyli gówniane spółki rozumiesz?,,...tam 2000tyś obrotu i masz 10% porównaj z dużą giełdą...solar, columbus, pen, i jak średnia...ja tez mogę powiedzieć spółki stalowe i węglowe będą zbjiste. A PV ...poszły w górę? dlaczego....po pierwsze odreagowanie, po drugie odbicie od dna dołka lub wsparcia, po trzecie dostali od unii dofinansowanie, jak ma się do tego Pen, masz jakieś pojęcie czy tak pierolllidsz bo stara ci nie dała ….pzdr Bobi
Dzony ty jesteś tu wszędzie czyli albo zablokowany albo znudzony i zdołowany, zobacz sobie kwartalnie jak się pen zachowuje, już napisałem tu już za dużo , nikogo nie krytykuje ale pisze konkretnie i dobitnie , jeśli znasz spółke to niepowinieneś się niepokoić jeśli nie to twój problem, wszystkie spółki które sprzedałem na GPW były dobrze zorganizowane i przemyślane ale za krótko czekałem, nieróbcie podobnych błędów/// pzdr Bobi
Jestem tu na longa z przymusu :) , nie ukrywam ze zawisłem ale nie za wysoko bo mam średnią na ta chwile 8,2. WIdze poprawę , czekam na raport i się zobaczy co dalej.....
ja kupiłem za 7,80 mogłem sprzedać, zarobić drobne ale to zysk, miałem prawie miesiąc , niewiem czy patrzycie wyniki aktywa kapitał itd., maja Strate netto tak? mają, ale dzięki inwestowaniu mają zyska kilka centów na akcje, fotovoltanika ma się słabo z rekordów idzie do dołków normalne, wtedy to była Bańka, niewiem ile jesteście na giełdzie i czy mieliście już z tym doczynienia, czy rozumiecie Bańki spekulacyjne napompowane, ja czekam na kolejny kryzys , ale Pen i itp. jestem spokojny i alternatywa, tak jak np. dino i jsw, kryzys maja w dupie i korone, jest czas na spółki medyczne jest na budowlane-deweloperskie, i jest na energetyczne, czas pokaże ja kupiłem i czekam nie 1rok tyko kilka lat pzdr Bobi