• Raport z 30.09 z 1. półrocze 21. Autor: ~Graża [82.217.38.*]
    Nie bedę naganiała ani na kupno, ani na sprzedaż, bo sama nie wiem co miałabym komuś doradzić w kontekście K/S akcji AIG.

To co mogę, to zachęcić potencjalnych i już obecnych graczy i inwestorów do zapoznania się z nowym raportem i wynikami za 1. półrocze 21.

Moje subiektywne wrażenia:
    - spółka się rozwija (sprzedaż),
    - zarząd nie buja w obłokach (optymizm tak, ale nie przesadny),
    - udało się uporządkować spółkę po fuzji i wejściu na GPW (zadłużenie i wydłużenie okresu zakazu sprzedaży akcji przez głównych posiadaczy),
    - wydaje się że właścicielom naprawdę zależy na firmie i lubią to co robią, co rokuje, że spółka nie stanie się kolejną gamingową wydmuszką.

Nie wiem jak i czy w ogóle raport wpłynie na kurs bieżący, ale bedę trzymała i akcje i kciuki, aby AIG zaczął w przyszłości marsz na połnoc, jak parę lat temu CDP.
  • Re: Raport z 30.09 z 1. półrocze 21. Autor: ~Gracz [46.205.198.*]
    Bardzo słuszne podejście. Ja też nikomu nie doradzam żeby kupił. Prawda jest taka że dobrego produktu nie trzeba uporczywie reklamować. Miałem sporo zastrzeżeń do tego co tu się działo np emisję akcji beznadziejna a może i całkowity brak metamorfozy kretyński filmik promocyjny charnobyla bezsensowne przepalanie kasy np sponsoring Wisły dzisiejszy raport najbardziej cieszy dlatego że jest bardzo duża redukcja długów oby tak dalej w tym temacie no i jest na plusie bilans
  • Re: Raport z 30.09 z 1. półrocze 21. Autor: ~Graża [82.217.38.*]
    10/10.
    Liczę, że AIG jest dziś tam, gdzie CDP był w przed 2015 i wszystko co najlepsze jeszcze przed tą spółką i akcjonariuszami.
    I tak, to jak poukładano finanse pozwala mi spokojniej czekać na następny raport.
  • Re: Raport z 30.09 z 1. półrocze 21. Autor: deka83 [89.229.75.*]
    czekaj czekaj, ale przy 3 zl za akcje na stracie :)
[x]
AIGAMES 5,26% 1,04 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.