• Korekta czy panika? Autor: ~GniewPGRu [5.173.249.*]
    Co dzisiaj poszło nie tak? Jakie są wasze spostrzeżenia i przemyślenia? Proszę o same merytoryczne wypowiedzi oraz kulturę. Pozdrawiam forumowiczów.
  • Re: Korekta czy panika? Autor: ~Dzery [89.79.210.*]
    Nigdzie nie bylo zadnej Paniki. Sprzedawali ci co chcieli zrealizowac zysk. Wszystkie akcje znalazly kupcow. Bardzo duzy wolumen sie znow przemielil. Na koniec byla fajna zabawa w dogrywce ktos dal sprzedaz 25k po 5.15 chyba. Ktos zaraz wrzucil 28k po 7 na kupno. Na koniec wszyscy sie w zgodzie rozeszli pare tys akcji sie sprzedalo w dogrywce. Wszyscy zadowoleni. Czekamy na premierę
  • Re: Korekta czy panika? Autor: ~Roman [5.173.144.*]
    Na razie cisza przed burzą. Zacznie się dziać jutro popołudniu, bo przed weekendem będą chcieli nabyć papier, bądź dopiero w poniedziałek. Ale zakładam że już jutro pod koniec sesji będzie szał bo nie wiadomo jakie dane pojawia się w weekend. Ja spokojnie czekam na premierę. Dużo pozytywnych emocji nas czeka w przyszłym tygodniu.
  • Re: Korekta czy panika? Autor: ~gamedev [83.30.70.*]
    Ja myślę, że jutro mogą się zacząć jakieś działania marketingowe, żeby przez weekend podbić zainteresowanie.
  • Re: Korekta czy panika? Autor: ~GniewPGRu [5.173.249.*]
    A właśnie też to widziałem i już myślałem, że mi aplikacja wariuje albo mam omamy wzrokowe.
  • Re: Korekta czy panika? Autor: ~Arti [89.64.35.*]
    Jak dla mnie to tylko idioci lub desperaci oddają akcje po taniosci . goście sprzedają z zarobkiem 10 procent ja mialem już 110 procent i nie sprzedałem a mam sporo .Nie jestem pazerny ale wolę przeczekać i zarobić konkretne pieniądze a nie drobne. Teraz trwa tylko korekta i zabieranie akcji biedakom myślącym że są zarobieni Pozdrawiam wszystkich mądrych którzy skrupulatnie skupują po dobrej cenie zresztą sam korzystam.
  • Re: Korekta czy panika? Autor: ~GniewPGRu [5.173.249.*]
    A jak prognozy? Co mówi doświadczenie? Do ilu to podskoczy?
  • Re: Korekta czy panika? Autor: ~Jan [89.64.51.*]
    Moje krótkie doświadczenie mówi, ze Ci u góry to naciągacze. Kupiłem trochę akcji po 6pln ale coś czuje ze dałem się nabrać. Chciałbym móc przeprosić tych u góry we wtorek i powiedzieć: Mieliście racje, dzięki.Już PCF miało być takim hitem, redukcja IPO 99% i co ? Hunów sto. Spadło o 50% i nie wiadomo kiedy się podniesie. Zaczynam rozumieć co
[x]
MADMIND 10,50% 0,40 2026-05-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.