Szanowni Akcjonariusze,
W związku ze słabym community ze strony spółki chciałbym zorganizować czat inwestorski z prezesem.Spółka jest z potencjałem,lecz na dzień dzisiejszy mało wiemy na temat aktualnie realizowanych projektów jak i o stanie rozwoju działalności w Polsce.Wszystkich zainteresowanych czatem zachęcam do pozostawienia komentarza pod postem.Z racji, że Prezes jest pochodzenia Węgierskiego to czat gdyby się odbył, będzie w języku angielskim.Pozostaje wybór platformy do odbycia czatu.
Jak najbardziej, kontaktowałem się z Prezesem i wyraził chęć wzięcia udziału w czacie.Pozostaje kwestia wyboru platformy do przeprowadzenia czatu inwestorskiego.
Ja nieumialbym zadać merytorycznego pytania,wiec na mnie nie liczycie.Spytajcie może prezesa czy bit p. nie robi przypadkiem podaży na tej spółce? Cena niby niekceptowalna, a jednak transakcje idą cały czas na lewo i to ponizej 1,6.Zadnej ekonomii w tym nie widzę, skoro ma to byc drugi ott-1
A może poprostu napiszmy do niego żeby założył Twittera firmowego i co jakiś czas informował o postępie w języku angielskim? W taki sposób byłby z nim ciągły kontakt. Trzeba wziąć trochę przykład że spółek gamedev, bo to najlepszy sposób na komunikację :)