• Raport Autor: ~zbigi13 [37.128.35.*]
    Czy coś na temat raportu już wiadomo za to półrocze? jakie wyniki?
    Czego się po nim spodziewacie?
  • Re: Raport Autor: ~Ja [89.64.37.*]
    Bedzie spadek rok do roku bo 2 kw 2020 byl wsparty jednorazowym ujeciem zyskow Amber na projekcie
  • Re: Raport Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2021-09-30 o godz. 16:47 ~Ja napisał(a):
    > Bedzie spadek rok do roku bo 2 kw 2020 byl wsparty jednorazowym ujeciem zyskow Amber na projekcie

Agnes S. A. .. nie Amber :))
  • Re: Raport Autor: ~ja [3.67.138.*]
    no zgadza sie Agnes. Dzieki za korekte

Natomiast komentarz do zarzadu bo ma nadzieje ktos z Fimry to czyta taki sam jak juz kilka razy od wielu lat powtarzalem. Skandaliczna jest sytulacja ze Firma raportuje wyniki 3(!) miesiace po zamknieciu okresu i nawet nie potrafi tego zrobic rano kiedy kazdy czeka od rana na wynik po tak dlugim oczekiwaniu. (Juz nawet omijajac temat ze kazdy znajomy krolika od dawna wie jakie sa wyniki),
    Pracuje sam w Finansach w holidngu 100 razy wiekszym i raportujemy po 1.5 miesiaca i zawsze jest wiadomo z gory o ktorej to bedzie porze. To wyraz minimalnego szacunku dla akcjonariusza
  • Re: Raport Autor: ~inwestor [95.160.148.*]
    te wyniki nie mają znaczenia
    to już historia
  • Re: Raport Autor: ~Ponton [89.72.29.*]
    To się zgadza, brak szacunku
  • Re: Raport Autor: ~Realista [5.173.249.*]
    Liczy się 2 q do 1 q, a to się da policzyć przez proste odejmowanie, więc nie siej zamętu pod 2020. Ta spółka od 3 q 2020 to kompletnie inna jakość, a to co pokazała i pokazuje w 2021 to zupełny odlot. W kasynie liczy się przyszłość. Za chwilę wungiel pójdzie znów w odstawkę, bo przyszłość to OZE czy się to komuś podoba czy nie, w przeciwnym razie niech każdy powykręca ledowe żarówki i pozapala świeczki albo naftowe lampy. A magazyny energii to absolutny hit i konieczność w przypadku rozwoju fotowoltaiki.
  • Re: Raport Autor: ~pozbud [5.173.138.*]
    Uwierzcie...., Węgiel jeszcze z nami będzie dluugo. Prąd drogi, wiatraki w Danii stoją bo nie wieje, gaz drogi i niedostępny. Nic tylko węgiel wróci do łask jeszcze no spory czas
  • Re: Raport Autor: ~Realista [5.173.249.*]
    Zgaś słońce i zapal sobie świeczkę, albo rozpal w piecu węglowym, tylko nie marudź potem że masz astmę, rozedmę i parę innych przypadłości. No i obowiązkowo zamiast auta kup sobie konia , który wydziela swoimi wiatrami więcej metanu niż nowoczesne auto zanieczyszczeń. A Pozbudowi daj czas na wybudowanie nowe fabryki magazynów OZE oraz na realizację zaplanowanych farm OZE, wtedy porozmawiamy o właściwej wycenie papieru, no ale wiadomo że tutaj nie JSW i nie ma zmienności na milionach i nie mozna kręcić takich kółek tylko trzeba cierpliwie poczekać aż spółka przejdzie do kolejnego etapu swojego rozwoju.
  • Re: Raport Autor: ~brzoza [94.40.99.*]
    Cierpliwości, raport zawsze był późnym wieczorem nie ma się co denerwować... jutro o 11 konferencja wynikowa, dowiemy się więcej szczegółów..
  • Re: Raport Autor: ~Idolek [178.235.181.*]
    To taka pozbudowa tradycja, wyniki na dobranoc.
  • Re: Raport Autor: ~Zakar [37.47.76.*]
    o 23:5959 :))
  • Re: Raport Autor: ~Idolek [178.235.181.*]
    Tyle że te wyniki nie mają dla mnie znaczenia. Kupuję przyszłość, a pierwsze półrocze to juz historia jak napisał ktoś mądry. Więc dobranoc.
    Dziś jestem już zadowolony po meczu Legii :)
  • Re: Raport Autor: ~Ponton [193.56.254.*]
    dokladnie, a poza tym pozbud nie jest spolka na ktora czekaja tysiace inwestoró, jak np na wyniki xtb:) spokojnie mozna poczytac na spokojnie jak go dadza
[x]
COMPREMUM 6,30% 1,35 2026-02-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.