Skupujecie skupujecie, tez wam pewnie smutno ze skupowaliscie po 23 a może coś taniej zejdzie, skoro tu siedzicie to na pewno odbierzecie od niecierpliwych żeby potem sprzedać po 24 może trochę więcej.
Ja mam pakiecik średnia 22,6 i nie zamierzam oddawać pod presja baraniego pędu.
No na pewno gierka ma kosmiczny mnożnik recenzji - jakaś mega zaangażowana grupa graczy steam się trafiła. Plusem duży udział konsol - NS Xbox i pewnie PS5 - patrz rankingi. O pudełkach tez cisza …
Dnia 2021-09-30 o godz. 17:04 ~Dąbek napisał(a): > Skupujecie skupujecie, tez wam pewnie smutno ze skupowaliscie po 23 a może coś taniej zejdzie, skoro tu siedzicie to na pewno odbierzecie od niecierpliwych żeby potem sprzedać po 24 może trochę więcej. > > Ja mam pakiecik średnia 22,6 i nie zamierzam oddawać pod presja baraniego pędu.
Co trzeba nie miec w glowie zeby nie oddac kolo 30 zl. Zapewne Dabek czekal na 150 zl Ty kompromitacjo…Te twoje szacunki, obliczenia. Wszystko z d..y poszlo
Chłopie idź na spacer zrelaksuj się. Kto Ci powiedział i skąd wiesz kiedy i co ze swoimi akcjami robię... Teraz uważam nadal, że tragedii nie ma - projekt był jak na indie mega drogi, ale dopiero się okaże, czy lepiej mieć za pół mln zwrot w 1,5h i przychodu 20 zł od sztuki, ale za chwilę trzeba nowy symulator tworzyć, czy lepiej stworzyć mini dzieło sztuki, które zwróci się później, ale będzie się monetyzować 5-10 lat...