• Moja prognoza Autor: ~lolo [89.228.25.*]
    Moim zdaniem obecnie wzrost kursu jest pewny, cały czas kurs trzyma się na stabilnym poziomie i czeka na premierę Climber po premierze może być albo bardzo duży wzrost do góry albo spadek w przyp. klapy. Tak czy owak na pewno w większości osoby które trzymały akcje do dziś ich nie będą sprzedawać, ponieważ szansa na potencjalny zysk jest bardzo duża w związku z chociażby sama spekulacją ceny akcji pójdą mocno w górę, a w przypadku sukcesu gry Climber będzie to jeden z lepszych zarobków na giełdzie, niewymierny do potencjalnych strat w przypadku kiedy gra okazała by się gniotem.
  • Re: Moja prognoza Autor: ~Maarc [31.0.36.*]
    Zarąbista prognoza - albo wzrośnie, albo spadnie :)))
  • Re: Moja prognoza Autor: ~lolo [89.228.25.*]
    moim zdaniem na pewno wzrośnie do poziomu 4,5 przed 31 września, a poniżej kwestia tylko jaki będzie odzew odnośnie gry
  • Re: Moja prognoza Autor: ~lolo [89.228.25.*]
    moim zdaniem na pewno wzrośnie do poziomu 4,5 przed 31 września, a poniżej kwestia tylko jaki będzie odzew odnośnie gry
  • Re: Moja prognoza Autor: ~Mario [5.173.20.*]
    A do 30 lutego będzie spadać
  • Re: Moja prognoza Autor: ~Artur [5.173.18.*]
    Nie do 30 lutego wartość akcji przebije 1000 zł za szt
  • Re: Moja prognoza Autor: ~Nonez [37.248.175.*]
    30lutego nigdy nie będzie ale byłby cyrk jakby 1000 wskoczył na licznik.
  • Re: Moja prognoza Autor: ~Artur [5.173.18.*]
    Moim zdaniem spółka 100% warta uwagi. Ryzyko spore, arę w razie sukcesu zarobki będą mega:) wszystkim życzę cierpliwości:)
  • Re: Moja prognoza Autor: ~mmm [155.136.158.*]
    a zobaczymy co jutro i w weekend pokaza, a potem czy im się uda pozyskać dodatkowe finansowanie z kickstartera. narazie to taka spekulacja
[x]
ARTGAMES 21,95% 0,60 2025-09-25 17:04:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.