• Nic z tego nie bedzie Autor: ~Realnie [91.233.186.*]
    marzenia już w cenach zdyskontowane ..takie spółki się omija

• Re: Nic z tego nie bedzie Autor: ~Krzycho1131 [87.101.34.*]
    Chyba masz rację. takie spółki się omija. Kupiłam kilka kilo i chyba tak sobie tu zawisnę na kilka miesięcy.
  • Re: Nic z tego nie bedzie Autor: ~Anunaki [5.173.138.*]
    Bedzie bedzieTeraz jest prowadzona kampaniana na max zniechęcenieZobacz tytuły postów Chaos na epi(trol ip488735) nastepny "Będziecie wisieć na haku do końca 2021r(trol oko ip77 115 115) następny trol Bankier 77 254 238 sugestie o zawieszeniu notowań bezpodstawne. Trzeba to przeczekać obserwować co piszą trole i zgładzać do odpowiednich organów te celowe dezinformacje(być może zainteresować urzędzy skarbowe żeby się zainteresowały stane kont tych panów i żródłami środków jakimi dysponują.
  • Re: Nic z tego nie bedzie Autor: ~Sdhij [5.173.173.*]
    Nie będzie. Gdzie jest umowa z Fotoze??
    Spółka dno
  • Re: Nic z tego nie bedzie Autor: ~dzida [46.134.23.*]
    @ Anunaki

Koleś, wyżej cię ceniłem, odpowiadając na twoje posty ! Teraz już wiem że albo jesteś członkiem SPÓŁDZIELNI
    albo demon chciwości zawiesił cię wysoko na haku ! Dla takich jak ty, zawieszenie notowań - bardzo prawdopodobne,
    bo do KNF spływają z całego kraju zawiadomienia o manipulacji ceną akcji - to po prostu śmierć, ponieważ utopiłeś
    kapitał który może być nieczynny przez kilka tygodni !! Buuuchacha !

Dzida, tylko dzida !
    @ Anunaki

No co jest chłopaczku ! Nie odpowiedziałeś mi na mojego posta, a wiięc coś jest na rzeczy !?
    Czyli jesteś członkiem silnej spekulacyjnej grupy, która chciała zarobić na niedoświadczonych, naiwnych
    początkujcych inwestorach ! Na wasze nieszczęście znalazł się ktoś taki jak ja, aby przestrzec tych
    naiwnych inwestorów /PELIKANÓW/, o co tu i teraz tak naprawdę, biega ! Zamknięcie notowań przez KNF
    to jest koniec waszej spekulacyjnej "silnej" grupy !

Dzida, tylko dzida !
    Weż kilka głębszych oddechów Idz na spacer dpocznij bo masz zaniżoną jasność rozumowania.Nikt tu nikogo nie będzie zawieszał.Ale zainteresujemy się tym co produkujesz tu i tam.
    @ Anunaki

Koleś !

Zdziwisz się,, ale my jesteśmy profesjonalną grupą mocnych inwestorów i taka amatorszczyzna w waszym wykonaniu
    po prostu nas mocno ubawiła !!!

Mamy dostęp do programu który namierza po IP pedofili z dokładnością do 10 - 20 M !!!

Nie chcę być w twojej skórze i obawiać się własnego cienia, ale w tym kierunku zmierzasz, wysyłając nam swoje groźby !!

Dzida, tylko dzida !
    Nikogo się nie boję i radżę jająć się interesami.A jak będziesz pisał w takim tonie to się spotkamy.i napewno nie bedzie to miłe gaworzeni
  • Re: Nic z tego nie bedzie Autor: ~dzida [46.134.170.*]
    @ Anunaki

Nie denerwuj się ! W przyrodzie tak to już jest, że tzw. "rekin giełdy" spotyka MEGALODONA i jest po zabawie !

Przeczytaj na spokojnie jeszcze raz, co ty wysmarowałeś, bo to czytają również inni inwestorzy i mają niezły ubaw
    z twojego IQ ! Mam nadzieję że wiesz co to jest IQ !?

Dzida, tylko dzida !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.49.105.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Ok rozumiem że koniec pyskowki.Yemat zamknięty.Niech każdy robi swoje.
[x]
EKOBOX -2,38% 1,23 2025-10-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.