• Tak mówi Pismo Autor: ~Bozia [89.151.41.*]
    "Podobny będzie wystrzał na IDH do dziesięciu panien, które wzięły swoje pieniądze i weszły na GPW. Pięć z nich było nierozsądnych, a pięć roztropnych. Nierozsądne kupiły akcje IDH, ale nie były przekonane. Roztropne zaś razem z innymi walorami, kupiły IDH i znały ich wartość. Gdy się kurs kisił, senność ogarnęła wszystkie i posnęły. Nieroztropne panny wytrzymać nie mogły i akcje IDH sprzedały.Lecz w południe rozległo się wołanie: „Oto wystrzał idzie, wyjdźcie mu na spotkanie!” Wtedy powstały wszystkie owe panny i odpaliły aplikacje. A nierozsądne rzekły do roztropnych: „Użyczcie nam swoich akcji bo nasze sprzedane”. Odpowiedziały roztropne: „Mogłoby i nam, i wam nie wystarczyć. Idźcie raczej do sprzedających i kupcie sobie”.Gdy one szły kupić, nadszedł wystrzał. Te, które były gotowe, spokojnie patrzyły, i kurs zawieszono. Nadchodzą w końcu i pozostałe panny, prosząc: „Widłowy, widłowy, puść już kurs!” Lecz on odpowiedział: „Zaprawdę, powiadam wam, nie znam was”.Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny"
  • Re: Tak mówi Pismo Autor: ~Anunaki [5.173.151.*]
    Co TY jasnowidz.?Ale tym razem trafiłeś w punkt

Jutro i pojutrze powinno podskoczyć 40/40%
  • Re: Tak mówi Pismo Autor: ~Bozia [89.151.41.*]
    Pewnie taki sam jak Ty :)
    Nie taki sam Ja to wiem a Ty dywagujesz.
    To jest Twoje zdanie :) różni ludzie, wiedzą rożne rzeczy :)
  • Re: Tak mówi Pismo Autor: ~KTosia [37.30.112.*]
    Ja i ktoś jeszcze uwielbiamy Proroków i cenimy Mędrców
    Zadałem sobie trud prześledzenia Twoich wpisów na przestrzeni pewnego czasookresu i powiem tak .Szacun będzie Ci dane o czym tak usilnie marzysz. Pozdro
    Kurła…dopiero co dokupiłem a Ty mi mówisz, że będzie 3.5??!!!
    Na start 45 a potem 84:)))))
    Jak będzie 84 to sam tym nieroztropnym pannom oddam kilka akcji :)
  • Re: Tak mówi Pismo Autor: ~Si [31.0.68.*]
    Ale zielono
    Nie wywalaj, to będzie zielono :)
  • Re: Tak mówi Pismo Autor: ~Si [84.161.222.*]
    Nic mie wywalam czakam jak wsxyscy
  • Re: Tak mówi Pismo Autor: ~Si [84.161.222.*]
    Ciekawe
    Oh! Znowu jestem gwiazdą!!@@!!!!!:)))
    Coś chyba zawiodło dziś :) Zobaczymy jutro :)
  • Re: Tak mówi Pismo Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    To wszystko dobrze napisane jest. A spółka jak najbardziej rozwija się i jest niedoceniona (poprzez wartość kursu akcji). Itp itd... Można by tu wiele pisać.

Natomiast ja mam jedną obawę, wydaje mi się dość poważna:

Nie ma "mody" na tą spółkę, nie jest ona rozpoznawana, chyba mało kto się nią interesuje. I jeśli to się w jakiś "automagiczny" :-) sposób nie zmieni, to mam obawy, że mimo choćby najlepszych inwestycji i stopy zwrotu (zarobku netto) z kursem nic specjalnego może się NIE DZIAĆ.

Oczywiście chciałbym się mylić. W końcu mam spory pakiet akcji i zarówno sobie jak i Wam życzę dobrych zarobków tutaj.

A Wy co myślicie o tym, co napisałem ?

Macie jakieś inne wnioski / przemyślenia po ostatnich kilku(nastu) miesiącach obserwacji kursu IDH ?
    Spółka nie jest znana i zapewne nie będzie bo ten co zbiera nie ma w tym interesu. Ruszy jak ruszy produkcja lamp, lub jak On zechce. FF jest tu jego sprzymierzeńcem. To akcję kolekcjonerskie. I dobrze. Przez 2 lata i ja się obkupie jeszcze. Na razie sprzedałam coś innego i w końcu mam,malutki ale piękny portfelik :)))) DZIOBASKI <3
    Ja tam w sentymenty nie wierzę. Spółka ma świetne perspektywy. Nie wierzę też, że to spadło tak daleko od 8 PLN bo jest\był tak słaby akcjonariat. Jak już pisałem, postawiłem wszystko na jedną kartę i mam tu większość kapitału. Wiem, że ustanowię na tej spółce swój rekord zarobku na GPW :) Nigdzie mi się spieszy. Z Bogiem
    Bo rekord będzie. Na Bumechu,Drago i IDH A do tego w tej kolejności będzie odpal
[x]
IDH 3,42% 2,42 2025-10-09 15:02:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.