Dnia 2021-09-29 o godz. 12:41 ~DIFIHUHO napisał(a): > a bo mnie wku... to oddadza po 1,4,albo po 1.3 > Potrafisz wyczaić papier aż normalnie zacznę z ciebie brać przykład
Mam srednia 1,31 i naprawde te 15000 akcji co wypycham przy tym co nabrałem to pikuś Po prostu zarobiłem sobie na dobry obiad niewielkim kosztem i tyleA teraz możecie wyzywac mnie od kolarzy czy jak tam chcecie.Jutro też jest dzień i nowe otwarcie.o już znikneło 1,54.
e tam czaję po prostu tutaj wszystko zalezy od infa,jest info gora,trzeba sprzedawac bo na drugi dzien leci ,na trzeci jeszcze wiecej itd az do minimum 1,33-1,35 tak teraz też bedzie, chyba że został tu już twardy akcionariat i nie oddadza,ale jest też wielu ludzi którzy chcą w tydzień zostac milionerami,ale tak sie nie da.Na takich czekam jutro na poziomie 1,4 i na ich akcje.
Dnia 2021-09-29 o godz. 17:19 ~DIFIHUHO napisał(a): > e tam czaję po prostu tutaj wszystko zalezy od infa,jest info gora,trzeba sprzedawac bo na drugi dzien leci ,na trzeci jeszcze wiecej itd az do minimum 1,33-1,35 tak teraz też bedzie, chyba że został tu już twardy akcionariat i nie oddadza,ale jest też wielu ludzi którzy chcą w tydzień zostac milionerami,ale tak sie nie da.Na takich czekam jutro na poziomie 1,4 i na ich akcje. > Skromniś
Dnia 2021-09-30 o godz. 11:29 ~DIFIHUHO napisał(a): > Jeszcze troche pozbieram .ale myślę ze mozemy odbic dzisiaj na 1,42 > Jeśli nie dzisiaj to pewnie jutro przy piątku pod weekendowy pozytywny sentyment