Ta strategia pokazuje, że nie mają żadnej strategii. Spółka jest w trakcie produkcji 2 gier AAA na zlecenie, jednej własnej AAA, pracuje nad DLC dla Outriders i teraz chce jeszcze produkować w tym samym czasie gry AA. To się kupy nie trzyma. Nie zbudujesz tylu zespołów w rozsądnym czasie, a kupienie 2 małych studiów to nawet na 1 grę AAA nie starczy. Tak nieprofesjonalnego podejścia nie widziałem jeszcze w żadnej spółce gamingowej. Marketingowy bełkot bez realnego planu. Niech przedstawią tę strategię - czyli kiedy pojawią się te nowe gry - za 5 lat czy za 20. Jak na razie wiemy tylko że 2 gry na zlecenie będą w 2024r (jak dobrze pójdzie). A kiedy te następne? kiedy DLC dla Outriders? Rozumiem, że na razie w strategii bo nawet nie w planach. Śmiech na sali.
Dnia 2021-09-29 o godz. 14:00 ~Inwestor napisał(a): > Ta strategia pokazuje, że nie mają żadnej strategii. > Spółka jest w trakcie produkcji 2 gier AAA na zlecenie, jednej własnej AAA, pracuje nad DLC dla Outriders i teraz chce jeszcze produkować w tym samym czasie gry AA. > To się kupy nie trzyma. Nie zbudujesz tylu zespołów w rozsądnym czasie, a kupienie 2 małych studiów to nawet na 1 grę AAA nie starczy. Tak nieprofesjonalnego podejścia nie widziałem jeszcze w żadnej spółce gamingowej. Marketingowy bełkot bez realnego planu. > Niech przedstawią tę strategię - czyli kiedy pojawią się te nowe gry - za 5 lat czy za 20. Jak na razie wiemy tylko że 2 gry na zlecenie będą w 2024r (jak dobrze pójdzie). A kiedy te następne? kiedy DLC dla Outriders? Rozumiem, że na razie w strategii bo nawet nie w planach. Śmiech na sali.
Lepiej byś zarządzał? Wszystko jeszcze czas pokaże. "Po owocach ich poznamy".
Koncepcja i zamysł gry też oceniam na plus. Natomiast jakość kuleje. Nie wiem co jest powodem. Nie jestem developerem ale graczem/klientem i problemy z logowaniem, bugi w samej grze lekko odbiegały od normy. Dlatego mnie martwi te wiele projektów ciągniętych równolegle, czy tym razem dopilnują jakości jeśli mają więcej na głowie.
Dnia 2021-09-29 o godz. 16:48 ~RoB napisał(a): > Koncepcja i zamysł gry też oceniam na plus. Natomiast jakość kuleje. Nie wiem co jest powodem. Nie jestem developerem ale graczem/klientem i problemy z logowaniem, bugi w samej grze lekko odbiegały od normy. Dlatego mnie martwi te wiele projektów ciągniętych równolegle, czy tym razem dopilnują jakości jeśli mają więcej na głowie.