Coś tutaj jest nie hallo ! Nie zdziwię się wcale jak akcje EKOBOXA przez KNF zostaną zawieszone. Instytucja być może niezbyt rychliwa, ale oni badają takie nagłe i niespodziewane skoki ceny akcji !
Czyś ty już całkowicie rozum postradał.Bardzo dobra spółka ,która ma zyski realne tzn. kasę w kasie raportowała że ma zamówienia na około kilkadziesiąt milionów .Raportuje więc o każdej nowej umowie zgodnie ze statutem.Szanuje akcjonariuszy i wywiązuje się ze strategii rozwoju jaki przedstawiła konsekwentnie realizuje plan..Takich epi będzie jeszcze dużo.Obecna wycena znacznie xaniżona bo liczą się perspektywy i realizacja. Trzeba było nieoddawać w popłochu(chociaż tak Bogiem a prawdą większość była przewalona z wora do wora)
Firma jest jak najbardziej OK, może referujący ESPI nawet nie zdawał sobie sprawy że popełnia błędy powtarzając się kilka razy ale od tego jest KNF aby zbadać tę skokową zwyżkę ceny i te gigantyczne jak na tak mało płynną Spółkę obroty w jej historii notowań ! W dobie komputerów nic nie zginie, każda transakcja jest zapisana i zaksięgowana. a więc można odtworzyć bardzo dokładnie kto kupował a kto sprzedawał ! Jest to bardzo mozolna praca ale nie do niewykonania !
Jeśli KNF poweźmie podejrzenie że Spółkę obsiadła SPÓŁDZIELNIA to zawiesi notowania i tyle. Ja już dzisiaj wysłałem do nich oficjalne pismo o możliwości popełnienia przestępstwa manipulacji kursem akcji !
Tu jest grane, ja kupiłem dzisiaj na dołku, jak jutro ktoś odda to dokupię w okolicach 60 groni... średnie przecięte na 1D od dołu... pozycje zajete, w arkuszu na bieżąco... jutro koniec miesiąca więc to mi wygląda na wybicie... a luka... dzisiaj jiuż nie miał kto sprzedawać po 66 groni więc raczej up...