• Parkiet artykuł Autor: ~Longterm [85.14.70.*]
    https://www.parkiet.com/Handel-i-konsumpcja/309169969-SFD-Przychody-pna-sie-w-gore.html?fbclid=IwAR22Jg39_LEG3zhDwqpsEMQHmCwr9Wp1BwReL1Rw15MDGA-pSD1YQ02XYac

Czy ma ktoś może pełny dostęp? To chyba nic innego jak komentarz z ostatniego raportu zamieszczony w formie artykułu.
  • Re: Parkiet artykuł Autor: ~winstrol [185.238.206.*]
    jedna kolumna na 6stronie, mało zauważalna. główny tekst tej strony to Atal i qualcomm
  • Re: Parkiet artykuł Autor: ~pantadeusz [31.135.192.*]
    Dalej sypia cukier zamiast bialka?
  • Re: Parkiet artykuł Autor: winstrol [31.0.95.*]
    no kolego z bialegostoku. uważaj bo jak cię pozwą to będziesz miał problem. a anonimowy nie jesteś
    https://forum-sportowe.pl/topic/3675-uwaga-allnutrition-whey-protein-badania-oszustwo/

przecież ja tego nie wymyśliłem, a ostatnio sie natknąłem na taki artykuł.

winstrol a w Rabce nadal wrony zawracają i psy d...mi szczekają?
  • Re: Parkiet artykuł Autor: winstrol [185.238.206.*]
    ja nie mieszkam w Rabce ale bardzo mi się tak podoba, podobnie jak Bialystok. jesteś najwyraźniej zbyt głupi żeby zrozumieć że o Białymstoku pisalem tylko dlatego żeby Ci pokazac ze w sieci nie jesteś anonimowy. internet dostacza ci euronet norbert saniewski z Białegostoku. czyż nie?
    Dnia 2021-10-05 o godz. 19:11 winstrol napisał(a):
    > ja nie mieszkam w Rabce ale bardzo mi się tak podoba, podobnie jak Bialystok. jesteś najwyraźniej zbyt głupi żeby zrozumieć że o Białymstoku pisalem tylko dlatego żeby Ci pokazac ze w sieci nie jesteś anonimowy. internet dostacza ci euronet norbert saniewski z Białegostoku. czyż nie?

sherlocku wróć do przedszkola i zmień nick, bo obciach sobie robisz. geniusz zza vpn xDDD
  • Re: Parkiet artykuł Autor: ~Endrjiu [37.30.3.*]
    Przyznać trzeba ze różne plotki były, jednak wtedy gdy spółka raczkowała jeśli chodzi o własną markę. Teraz po 2 latach wszystkie produkty są badane i wyniki ich są ogólno dostępne
[x]
SFD 2,31% 3,10 2025-09-26 16:09:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.