Nieuniknione, nie po to ktoś włożył kasę skupując po taniości (jak dla mnie) żeby teraz mieć przyjemność z uwalania kursu. Przyjdzie czas będzie odpał.
Gorzej jak otoczenie będzie bardzo niekorzystne... No i ile można czekać... Miała być posucha do końca skupu, co jest logiczne, skup się skończył i jest jeszcze gorzej... Jakby fundamenty i plany na przyszłość miały znaczenie, kurs juz byłby 2 razy wyższy...
Miałem już taką inwestycję kilkuletnią bardzo ją sobie chwałę, piękny zysk. Co chodzi o inflację na pewno pieniądze na giełdzie są na nią mniej podatne niż na lokacie.
Wszystkie te założenia mają sens jeżeli spółka będzie zwiększać przychody i zyski z nowych inwestycji.
Jak na razie przyjmuje założenie że ten który skupił akcje wierzy w rozwój firmy.
No na to wygląda... Banda jedna... Nigdy w życiu nie chciałbym mieć z tym papierem nic wspólnego, teraz trzeba będzie zamrozić kasę na niewiadomo jak długo...
Nie panikujcie. Na papierze trwa typowa korekta po dużym wzroście kursu. Charakterystyczne dla korekty są niskie obroty na papierze. Jak zaczną się sypać zlecenia dla Famuru to myślę że szybko dobijemy do ceny docelowej, którą dał BOŚ, czyli 3,2 zł. Ja dzisiaj zwiększyłem zaangażowanie o jakieś 15%.
2 duże zlecenia, na pewno zyskowne, USA i FR w ogóle nie zostały zdyskontowane.. Zasypali je od razu... A cena idzie w dół.. ja myślę, że śląskie biznesmeny nie odpuszcza... Beda dusić kurs, a jak będzie nisko, znowu oglosza skup...