• Kszew , nw co tak zamilkli ??...pfff.. Autor: ~aaa [89.171.200.*]
    hahaha..
  • Re: Kszew , nw co tak zamilkli ??...pfff.. Autor: ~Dzik [5.173.246.*]
    Sam zastanawiam się co jest na rzeczy. Czy rzeczywiście słynne wyleszczanie czy ktoś sypie? Ale jak można sypac jak tak na prawdę nie wiemy na co stać ta platformę jak i sama firmę.
    Ciekawa sytuacja
  • Re: Kszew , nw co tak zamilkli ??...pfff.. Autor: ~aaa [89.171.200.*]
    tak to jest jak się inwestuje w marzenia...a w zasadzie w wizje...
    to jest spółka ala Biomass...
    A co jeśli te marzenia się ziszczą?
  • Re: Kszew , nw co tak zamilkli ??...pfff.. Autor: ~nw [31.0.37.*]
    Ale co, mam płakać że nie urosło pod premierę? Póki co nie ma prawie żadnej reklamy, bo filmik na YT to obejrzało chyba 30 osób z czego większość to my, stali bywalcy forum oraz pewnie ekipa Raisemana/CDT/INC, więc zainteresowanie jest niewielkie, niemalże żadne. A artykuły i Raisemana z zeszłych miesięcy to już ludzie dawno pozapominali. Ale tymczasem już 30 tyś zł wpadlo a dzień się nie skończył, jak dostukaja do tych 300 czy może 600 tyś to będzie reklama sama w sobie. No i więcej projektów by się przydało ale widać pracują nad tym. Bonusy bardzo fajne za udział w zbiórce, zwłaszcza te z górnych półek - npc według mojego pomysłu - bomba. Ja jestem przekonany że będzie dobrze, i dla CDT, i dla kursu. Ale takie platformy to nie w 1 dzień budują swoją reputację. Za rok tu może być kilkadziesiąt projektów, niech tylko ludzie dostrzeżą że można tu szybko pozyskać kapitał.
  • Re: Kszew , nw co tak zamilkli ??...pfff.. Autor: ~Kszew [77.252.46.*]
    Ja z tego co się dziś działo jestem bardzo zadowolony, ostatnio takie obroty były 3 miesiące temu, dziś zrobiliśmy 1/3 obrotów miesiąca, i 10% sumarycznie z ostatnich 3 miesięcy, bez płynności nawet na takim FF rynek tego nie zauważy

PS chyba wybiórczo czytasz moje wpisy...nie, na pewno wybiórczo je czytasz - ze zrozumieniem ;)
  • Re: Kszew , nw co tak zamilkli ??...pfff.. Autor: ~nw [31.0.37.*]
    A obroty to inna sprawa, niby nieduże bo niecałe 80 k, ale jak słusznie zauważyłeś to 10% z ostatnich 3 miesięcy i w dodatku widać było że ktoś dziś ostro zbierał, a czy to przelewanie z wora do wora, czy zabieranie papiera zniecierpliwionym i zestrachanym drobnym akcjonariuszom, to już chyba nie dojdziemy do tego. Ciekawe czy jutro pojawia się jakieś nowe artykuły, teraz gdy wszystko już działa przydałby się rozgłos.
    No rozgłos teraz to chyba podstawa. Bo tak jak z prawem poboru wzięło w nim udział 135 osób to pewnie tyle samo osob zdaje sobie sprawę z istnienia takiego projektu.
    Dziwię się, że marketing tak kuleje. Niestety nie wystarczy sama osoba Sokola i jakieś internetowe podcasty żeby szeroki rynek się tym zainteresował. Nawet głupia wzmianka na stronie/funpage GPW zrobiłaby wiele więcej
[x]
PROACTA -0,40% 1,25 2025-10-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.