Grają ze sobą. Chyba chcą wyłudzić resztę akcji od drobnych. Zobaczymy czy czasem nie chodzi o zrobienie obrotu. Normalnie bym kupił, ale z koniem nie będę się kopał. Mimo nieciekawej sesji myślę, że papier wróci jeszcze dziś na 16 zł jak nie wyżej.
Niestety USA lecą w dół. Na głównym parkiecie GPW lipa to i tym bardziej będzie lipa na NC. Będą ustawione koszyczki na 14 zł, ale raczej nikt nie będzie pchał kursu do góry. Bardziej podirytowani posiadacze mogą chcieć wyrzucić. Jedyny pozytyw to mały free float na BLT. Marne to pocieszenie, ale zawsze. Kupowanie akcji jak nie ma płynności mija się z celem. Niech grupka od tych fixów się bawi dalej, drobnym pozostaje obserwacja.
Chyba nie ma sensu się wychylać. Z tym podejściem do akcjonariuszy. Szkoda bo teoretycznie spółka dobra. Poniżej wartości księgowej. Po tegorocznych wzrostach praktycznie nie ma śladu. Niech te dziady grają sami ze sobą. Deja by. Szkoda ...
Dnia 2021-10-06 o godz. 14:19 ~OBSER napisał(a): > Chyba nie ma sensu się wychylać. Z tym podejściem do akcjonariuszy. Szkoda bo teoretycznie spółka dobra. Poniżej wartości księgowej. Po tegorocznych wzrostach praktycznie nie ma śladu. Niech te dziady grają sami ze sobą. Deja by. Szkoda ...
Spółka może i tak ale ma chciwy i nieuczciwy zarząd
Też tak sądzę, pewnie zbierają aby sprzedać 100 % drożej po kolejnych raportach. Spółka ewidentnie niedowartościowana, a insiderzy wiedzą o tym najlepiej. W sumie ja też niedawno dobrałem po 14,4, średnią na haku zmniejszyłem.;-) ALe bez stresu, odrobimy.