Tak wieże w spółkę i mam ich akcję prawie od 3 lat, dzisiaj straciłem masę kasy, przeżyłem zjazd z 240 na 60 to dzisiaj to pikuś, poczekam jeszcze, może rok, może 2 miesiąc gram do końca aż zgarnę pełną pulę :))).
Dużo tu "wierzących". Kurs robi 20 procentową lukę w dół na dużym obrocie a oni przekonują że wszystko jest OK i w zasadzie to tak miało być. Albo grupa fanów, która nie używa rozumu albo płatni naganiacze
Po prostu dzisiejszy zjazd nie jest zaskoczeniem, wiadomo że na rynku pojawi się panika po ostatnich informacjach bo nie każdemu się uśmiecha czekać dłużej. Sam myślałem żeby wyjść rano i odkupić niżej ale przegapiłem więc zostaje uśrednianie. W każdym razie poza dłuższym horyzontem czasowym który ma uzasadnienie w późniejszej ewentualnie wyższej wycenie transakcji nic się nie zmieniło, spółka dalej działa i dalej oferuje wysoką stopę zwrotu więc nie wiem po co te całe zamieszanie. Jak była cisza to wszyscy marudzili że spółka o niczym nie informuje co jest bzdurą, jak wypuszczają espi to nagle się okazuje że spółka powinna milczeć, litości.