• Obroty zamarły Autor: ~smaksziom [77.254.217.*]
    Czy to znak, że odjeżdżamy? Dzisiaj tylko przewalanie małych wolumenów poniżej 1k akcji.
  • Re: Obroty zamarły Autor: ~bomberman [178.36.112.*]
    Wygląda to tak jakby wszyscy zainteresowani już kupili większość tego co chcieli. Niektórzy staraja się wyrwać jakieś małe pakiety i obniżyć kurs. Tak to z mojej perspektywy wygląda. Dopuki nie będzie przejęcia doputy niewiele się tu będzie dziać. Dużego ssania na chwilę obecną nie widać.
  • Re: Obroty zamarły Autor: ~Inwestor [31.0.74.*]
    Zobaczymy na jaką wartość wycenią saul, jeśli na kilka miliardów (a tak powinni) - wówczas może sie okazać, że kupiliśmy mega drogo nasze akcje. Dlatego póki co mam symboliczny pakiet. Jak ma wystrzelić to i z tego pakietu będę zadowolony - na takie ryzyko jakie tu podejmujemy przy tej liczbie niewiadomych stopa zwrotu powinna być trzycyfrowa
  • Re: Obroty zamarły Autor: mac41 [109.206.213.*]
    Hehe, musisz chyba pójść osobiście i wytłumaczyć dlaczego wycena ma być na miliardy (nie zapomnij zabrać argumentów), bo inaczej obawiam się że wycenią normalnie tak jak się wycenia i ta pusta spółka będzie warta tyle ile każda pusta spółka ....
  • Re: Obroty zamarły Autor: ~Adas [83.28.224.*]
    Drobni zapakowani na ile mogli. Duża kasa wejdzie po info i będzie rozgrywać kurs wg swojego scenariusza. Wzloty, upadki ale regularnie coraz wyżej ,czego wszystkim życzę
  • Re: Obroty zamarły Autor: ~fred [109.197.169.*]
    A ja jako jeden z nielicznych wczoraj sprzedałem 3/4 akcji. Nie wiem dlaczego, ale mam złe przeczucia co do 30 września.
    O 30 września możesz być spokojny, wiadomo że skasują stare uchwały o podwyższeniu kapitału i powołają kogoś do RN. Nie wiem czego się obawiasz, przepchanie tych uchwał przy takim akcjonariacie jest przecież pewne.
  • Re: Obroty zamarły Autor: ~Uma [5.185.91.*]
    Właśnie zebrali 2400 akcji po 12 zeta
  • Re: Obroty zamarły Autor: ~dejw [83.15.80.*]
    Właśnie sprzedali 2400 akcji po 12 zł.(a nawet więcej). Zależy z której strony spojrzeć. A z infem to na pewno nie jest tak, że czekają na ostatni moment (choć może się oczywiście zdarzyć, że akurat teraz sfinalizują sprawę). Biorąc pod uwagę ciśnienie na info, jakie choćby tutaj jest, to myślę że w razie przesunięcia terminu będzie niezła panika.
  • Re: Obroty zamarły Autor: ~OdlotowyOlek [31.0.37.*]
    Bo ja wiem. Wystarczy oswoić się z myślą że potrwa to trochę dłużej i nie panikować. Zobaczymy jak będzie. Ja tam panikować nie będę, w każdym razie.
  • Re: Obroty zamarły Autor: ~tio_pepe [83.23.8.*]
    Wystarczy posłuchać Zielińskiego, co mówi w kontekście NEXITY - KRS zapchany wnioskami.
    Żeby KRS miał co robić najpierw musi być zawarta umowa, a potem uchwała WZA, a na razie nie ma ani jednego ani drugiego i prędko nie będzie, najwcześniej przyszły rok.
  • Re: Obroty zamarły Autor: ~Uma [5.185.91.*]
    Sprzedali 2100 po 12,30 i kupili 4500 po 12.00 w jednym momencie, wyszło 2400 na kup
  • Re: Obroty zamarły Autor: ~rolek [155.133.21.*]
    fajnie ktoś się bawi niestety do puki będą takie obroty i nie wejdą tu duzi gracze takie tak będzie się działo w zasadzie od kilku di to samo.
  • Re: Obroty zamarły Autor: ~Math [163.116.178.*]
    Na połączeniu easycall i satrevol mocniej pojechali, w pewnym momencie po trzy dychy, tutaj klapa, kazdy pisze bez paniki ale rozczarowanie jest
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.