fajnie, fajnie. niech obronią się wynikami za trzeci kwartał. bo to co się dzieje z kursem to szczyt żenady. dzisiaj obrót 14pln czyli trzy gniewosze, ręce opadają ;) jest koniec września, czyli czas do kiedy mieli zbierać chętnych wierzycieli na akcje, by w ten sposób oddłużyć spółkę. niebawem powinno pojawić się espi. tyle, że niekoniecznie korzystnie może to wpłynąć na kurs, jak piwosze przeczytają, że jest "kilka" milionów akcji więcej.
ostatnio 81 mln wyparowało a kurs nie podskoczył, tyko se zdechł hehe,, a o tym układzie +100 mln juz było info więc może piwosze nie będą tacy "drobiazgowi" - a może dorzucą jak browar z 4.5 mln pln podskoczy w jeden dzień do 30 banieczek :)
Czyli mówisz ze spapralam ze jednak dokupiłam? Średnia mi spadła ale tak czy siak zeby to wszystko mialo rece i nogi musialabym to oddac co najmnije po 0,38 pewnie.... mowisz ze juz pozamiatane i zaraz zjazd? :(
Ja juz nie chce kupowac, chce sprzedać, najchętniej powyżej 0,45 ale wystarczy mi 0,382 .... a odpisywałam na to:
> by w ten sposób oddłużyć spółkę. niebawem powinno pojawić się espi. tyle, że niekoniecznie korzystnie może to wpłynąć na kurs, jak piwosze przeczytają, że jest "kilka" milionów akcji więcej.
Sylwia już były. A jak znów będą-tym razem za zgoda sądu, a nie samowolki Cheby, to i tak to jest w scenariuszu-pieniądze z jednej kieszeni do drugiej. W końcu new business wyłożył kasę i teraz czyści papiery, żeby oddłużyć spółkę-która chce wypchnąć, a jeszcze NC musi to zaakceptować a FF bedzie coraz mniejszy%. A jak ktos wkłada 30 mln a browarnikiem nie jest, to chyba liczy na x10 zwrotu a biorąc pod uwagę, roczne juz przygotowania i ponad pół roczną blokadę kasy, to sądzę, że bliżej nam niż dalej, do owoców za naszą cierpliwość
Co Ty, Sylwia? obecny kurs to żenada. Przeciez Widzisz, ze nikt pakietów nie wywala, troche ludzi poczuło żal że wyniki po 2 Q nie jak w Żywcu i zwalili kurs.(a z tych cyferek można wyczytać, że kierunek jest dobry-tylko wartości niskie) W sumie drobna spekulacja, trochę cierpliwości i przeskoczy 0.38 a później przecinek przesunie się w prawo. Tako rzecze Zaratustra - no chyba haha