• gniewosz od dzis w netto Autor: ~pawel [159.205.239.*]
    https://ding.pl/gazetka/netto-asy-tygodnia-w-netto,26467/15?searchItem=PHRASE%2CGniewosz

kilka smaków i z bączka w butelke 0,5 wlane

na zdrowie i smacznego
  • Re: gniewosz od dzis w netto Autor: ~łysy [178.212.155.*]
    fajnie, fajnie. niech obronią się wynikami za trzeci kwartał. bo to co się dzieje z kursem to szczyt żenady. dzisiaj obrót 14pln czyli trzy gniewosze, ręce opadają ;) jest koniec września, czyli czas do kiedy mieli zbierać chętnych wierzycieli na akcje, by w ten sposób oddłużyć spółkę. niebawem powinno pojawić się espi. tyle, że niekoniecznie korzystnie może to wpłynąć na kurs, jak piwosze przeczytają, że jest "kilka" milionów akcji więcej.
  • Re: gniewosz od dzis w netto Autor: ~ktoco [46.134.31.*]
    ostatnio 81 mln wyparowało a kurs nie podskoczył, tyko se zdechł hehe,, a o tym układzie +100 mln juz było info więc może piwosze nie będą tacy "drobiazgowi" - a może dorzucą jak browar z 4.5 mln pln podskoczy w jeden dzień do 30 banieczek :)
  • Re: gniewosz od dzis w netto Autor: sylwia_ [79.186.140.*]
    Czyli mówisz ze spapralam ze jednak dokupiłam? Średnia mi spadła ale tak czy siak zeby to wszystko mialo rece i nogi musialabym to oddac co najmnije po 0,38 pewnie.... mowisz ze juz pozamiatane i zaraz zjazd? :(
  • Re: gniewosz od dzis w netto Autor: ~pawel [159.205.208.*]
    sylwia nie kombinuj
    ty zawsze na spadki zeby kupic

tu ci co maja nie oddadza taniej dlatego sa obroty po 100 zeta

a te duze pakiety akcji nie wejda do obrotu , napewno nie w najblizszym czasie
  • Re: gniewosz od dzis w netto Autor: sylwia_ [79.186.140.*]
    Ja na zjazd?
    Ja żeby kupić?

Ja juz nie chce kupowac, chce sprzedać, najchętniej powyżej 0,45 ale wystarczy mi 0,382 .... a odpisywałam na to:

> by w ten sposób oddłużyć spółkę. niebawem powinno pojawić się espi. tyle, że niekoniecznie korzystnie może to wpłynąć na kurs, jak piwosze przeczytają, że jest "kilka" milionów akcji więcej.
  • Re: gniewosz od dzis w netto Autor: ~ktoco [188.147.36.*]
    Sylwia już były. A jak znów będą-tym razem za zgoda sądu, a nie samowolki Cheby, to i tak to jest w scenariuszu-pieniądze z jednej kieszeni do drugiej. W końcu new business wyłożył kasę i teraz czyści papiery, żeby oddłużyć spółkę-która chce wypchnąć, a jeszcze NC musi to zaakceptować a FF bedzie coraz mniejszy%. A jak ktos wkłada 30 mln a browarnikiem nie jest, to chyba liczy na x10 zwrotu a biorąc pod uwagę, roczne juz przygotowania i ponad pół roczną blokadę kasy, to sądzę, że bliżej nam niż dalej, do owoców za naszą cierpliwość
  • Re: gniewosz od dzis w netto Autor: ~ćwok [83.26.46.*]
    Idom jak bóża,Harnaś jest fszendzie,kurde
  • Re: gniewosz od dzis w netto Autor: ~ktoco [46.134.31.*]
    Co Ty, Sylwia? obecny kurs to żenada. Przeciez Widzisz, ze nikt pakietów nie wywala, troche ludzi poczuło żal że wyniki po 2 Q nie jak w Żywcu i zwalili kurs.(a z tych cyferek można wyczytać, że kierunek jest dobry-tylko wartości niskie) W sumie drobna spekulacja, trochę cierpliwości i przeskoczy 0.38 a później przecinek przesunie się w prawo. Tako rzecze Zaratustra - no chyba haha
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,08 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.