Myślą ze narobili i będzie cofka jak zawsze a tu będzie inaczej tym razem. Stabilne wzrosty. Bo branża perspektywiczna i walor nie był jeszcze grany. Wiec poczekamy pare dni. Nie zawsze scenariusz się powtarza wg. wykresu. Sam kupiłem 30k po 0.80 i jestem spokojny
Haha utknąłeś kupując duży pakiet na górce i się pocieszasz. Prawda jest taka, że od 75gr już można stąd uciec tylko ze stratą, im szybciej sprzedasz tym będzie ona mniejsza. Tylko nie mów żonie jaką spółeczkę spod krzaka kupiłeś za ponad 20.000zł i że zamroziłeś kapitał na 5 lat.
Skoro to taka przyszłościowa spółka to czemu kupujecie na górce po naganianiu na wzrosty? Nie lepiej było kupić parę dni wcześniej za 50-60gr skoro tak wierzycie w jej sukces? A tu zakup na górce i żale. Ostrzegałem parę razy, a wierzycie naganiaczom.
Dekiel ci się zlasował. Tutaj średni wolumen na tym badziewiu to raptem 20k na sesję ,więc wszyscy co kupili mrożonkę to co najwyżej będą gotować żabę do 40 groni.
Polecam odrobić straty na sprawdzonej spółce orlenie. Możecie sami przeanalizować sytuację finansową i strategię firmy. Prognozy mówią, że do końca roku baryłka ropy będzie za 90 usd, a orlen obecnie ma cenę 80 przy cenie za baryłkę 78. Warto kupić na jakiejś małej 0.5% korekcie, bo już dużo dni pod rząd cena akcji rośnie.