Dla każdego coś miłego - dla jednych wzrosty dla innych spadki ! Po takim zmasowanym ataku wzrostowych troli na wielu popularnych forach, zawsze się ktoś znajdzie kto w tą nagonkę uwierzy ! Na razie utrzymujemy kurs z własnych środków, a więc kupujcie kupujcie bo przecież wiecznie tu nie będziemy siedzieć !
Młodzieży do boju ! Mielimy i mielimy a tu nic, co jest. Jak tak dalej będzie to wydamy majątek na prowizje w Biurach Maklerskich i zostaniemy - oby nie - z tym gorącym kartoflem przy ognisku !
Młodzieży ! To tak nie miał być ! Zbieraliśmy cierpliwie akcje od początku sierpnia aby teraz na was konkretnie zarobić ! A tu taka kicha, zamiast dzidy do NIEBA powstała wczoraj spadająca gwiazda, a jak jeszcze dzisiaj zrobicie zasłonę ciemnej chmury / na razie jest mocno rozdygotane dodżi z długimi cieniami / no to jesteśmy ugotowani, ponieważ skupiamy się na tym aby kurs nie spadł. Niestety nie widać chętnych którzy odkupiliby nasze gorące akcje. Na razie tracimy na prowizjach dla biur maklerskich, ale jak kurs runie w dół to stracimy również na spadku kursu akcji !
Prosimy uprzejmie nie kopcie leżącego i kupujcie te rozgrzane akcje !
Niestety ! Tyle trudu, tyle naganiania na różnych forach i d..... ! Zostaliśmy z gorącym kartoflem a obroty coraz mniejsze - uff niedobrze ! Będzie problem z wyjściem przy takich obrotach aby nie zrobić dolnych wideł ! Dzisiaj już niewiele zabrakło aby dolne widły były, oj niedobrze, niedobrze !!!
Coraz bardziej zdegustowana brakiem entuzjazmu rynku - Spółdzielnia !
o co wam chodzi? co was obchodzą decyzje inwestycyjne innych ? proszę o odpowiedź. Ja jak nie mam akcji i nie zamierzam ich kupować to mam to gdzieś, nie piszę na forum swoich subiektywnych opinii. Moze jednak chcecie kupić i obrzydzacie walor innym, co?
Mogę niewiele zrobić w pojedynkę, ale z grupą to i owszem ! Przecież nie namawiamy do sprzedawania tylko do kupowania tego gorącego kartofla ! Jak na razie to mielimy go pomiędzy sobą, ale to nie będzie trwało w nieskończoność, bo jak się rynek zdenerwuje, to podczas ucieczki z akcji potratują się wzajemnie ci wczoraj wysoko zawieszeni pazerni inwestorzy i oby nie była potrzebna pomoc medyczna !
Niestety na szerokim rynku fala spadkowa dopiero rozpędza się a więc współczujemy tym na wysokich hakach ! Liczymy że to tsunami dzielnie wytrzymają bo jak nie to 0,40 PLN będzie szybciej niż przypuszczaliśmy. !