Jak widać na 4Lakiery bez zmian. Reguła nadal żywa: co się odwlecze to nie uciecze i nieuchronnie wali kwit w "19 nastaka" Czy ze mną czy beze mnie cena ma betonowe buciki.
Cześć stary gejuchu z NASDAQ! Jak tam? Nie masz gdzie ulokować milionów, to na 4Mass cieciu cię przywiało? Już podbijasz swoje pierdy? Czyli wzrosty tuż tuż. Płatne q rwy spadziowe przybywają. Uwaga na złodziei! :)) Jak tam po augustowskich nocach z TikTokerem?! Hahahahshs!
Dnia 2021-11-25 o godz. 09:10 ~Mr_Gonzo napisał(a): > Cześć stary gejuchu z NASDAQ! Jak tam? Nie masz gdzie ulokować milionów, to na 4Mass cieciu cię przywiało? Już podbijasz swoje pierdy? Czyli wzrosty tuż tuż. Płatne q rwy spadziowe przybywają. Uwaga na złodziei! :)) Jak tam po augustowskich nocach z TikTokerem?! Hahahahshs!
Otwórz ślepia i porównaj, dokąd zajechał NASDAQ od tamtej pory, a w jakim mule siedzisz leszczu bagienny na 4Lakiery? Masz coś do powiedzenia?
19 groli obowiązuje i to zapewne w przyszłym tygodniu :))
Wypłynąłeś tu gołodupny klocku czerwiec/lipiec przy kursie ok. 0,25. Rozpocząłeś wówczas stęk. Gdy się zapakowałeś, zrealizowałeś pewnie zysk październik/listopad gdy latało po ok. 0,30. Teraz kiedy znowu kurs oscyluje w granicach 0,25, rozpoczynasz stęk ponownie. Kolarzyno. Naczytałeś się artykułów o NASDAQ i rżniesz fakira, a jesteś zwykłym golcem. :))
Znany, kolarski gołodupcu z różnych for, zgrywający mądrego inaczej i pojawiający się tu, gdy zwietrzy zarobek. Tu już nie ma wiszących na 3 zł (widzę, że zszedłeś z 4ki o której wiecznie pierdzisz). Gołodupce takie jak ty, zwłaszcza twoja kolarska brać, sprzedali (zrealizowali) ze stratą i teraz szczekają tu gdy zobaczą zieleń, ewentualnie głoszą wyższość straty zrealizowanej nad niezrealizowaną. Niegołodupce uśrednili lub uśredniają. Nie muszą stękać jak ty i tobie podobni. Maja hajs i w przeciwieństwie do ciebie i podobnych - nie interesuje ich hajs cudzy. Mało tego czy wiszący czy mający, a trzymający, nie mają nic do stracenia. Spolkaczcriku na rok ma coraz lepsze wyniki, zwiększa inwestycje jak i liczbę odbiorców i konsumentów. To was 3,14zdy spadziowe boli, bo jedynie wzajemnie ładujecie się kolarze pod ogony na kółkach lub jesteście podkupywani. Dodatkowym waszym zmartwień jest fakt, iż akcjonariusze maja w d#pie wasze stęki i nie puszczają papieru. Handlujecie gołodupce z kółek, jedynie między sobą. Hehehehee!
Pisałem Ci 100 razy jak panie 3.5 wiej . Ile byś razy mnie nie obraził i ile razy byś nie napisał o moim haku tutaj nic nie zmieni faktu że ja tu od ponad roku nie siedziałem dłużej niż kilka godzin na DT :)) i 100 razy pisałem Wam kiedy wiać na podbitkach