• twórca eobuwia przekracza 5% Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    Zarząd spółki LUG S.A. z siedzibą w Zielonej Górze („Emitent”) informuje, że w dniu 24 września 2021 roku powziął informację w trybie art. 69 ust. 1 pkt 1 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych (Dz.U. 2018 poz. 512 z późn. zm.) o przekroczeniu 5% udziału w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu Emitenta przez spółkę MKK3 Sp. z o.o., na podstawie otrzymanego zawiadomienia sporządzonego w dniu 23 września 2021 roku.
  • Re: twórca eobuwia przekracza 5% Autor: ~Ill [89.77.43.*]
    No to będzie ciekawie. …Czyli to dobieranie to było przez niego.
    Może się okazać ze zaraz będziemy mieli więcej chętnych na papier już nam się wydaje … czas dobierać
  • Re: twórca eobuwia przekracza 5% Autor: ~luginio [5.173.250.*]

to wiemy kto kupował w ostatnim czasie ;)

Pan Marcin Grzymkowski to niewątpliwie człowiek sukcesu! Bardzo dobrze, że ktoś taki pojawił się akcjonariacie. Jest z Zielonej Góry tak jak LUG i dostrzegł potencjał wzrostu - może z bliska widać lepiej ;)

Zobaczymy czy zakupy będą trwały dalej do 9,99% może kupować swobodnie.

• Re: twórca eobuwia przekracza 5% Autor: ~Aligator [5.173.21.*]
    Teraz już tylko jasność
  • Re: twórca eobuwia przekracza 5% Autor: ~maro66 [145.237.4.*]
    Miałem nadzieję, że będzie troszkę większe zainteresowanie.
    Mam nadzieję, że P. Grzymkowski powolutku będzie dobierał.
    Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: twórca eobuwia przekracza 5% Autor: ~MA [5.226.71.*]
    Nic nowego nie powiem, ale to jest kwestia czasu jak zainteresowanie wzrośnie. Zakładam że w fabrykach LUG za granicą też poukłada się właściwie. Jak kiedyś ktoś wspomniał, mam nadzieję że się zabezpieczyli w dostawie komponentów. Bycie producentem i jednocześnie dostawcą i wykonawcą jest elementem bardzo istotnym, mogą być konkurencyjni w przetargach z tego powodu.
    Najlepszego. 
[x]
LUG 5,26% 2,00 2026-04-02 09:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.